Augusztusban XVI. Országos Musical & Operett Kurzus Gálaest a Hangvillában

2021. július 7.
Augusztusban XVI. Országos Musical & Operett Kurzus Gálaest a Hangvillában
Az immáron tizenhatodik alkalommal megrendezésre kerülő Országos Musical & Operett Kurzus idén Veszprémben rendezi színvonalas gálaestjét.

A július 23. és augusztus 13. között zajló, közel egy hónapos tábor záróesjteként szolgáló gálán fellépnek a kurzus fiatal tehetségi és az őket felkészítő művészek: Peller Károly és Szabó Szilvia

Idén különleges vendégtanárok is csatlakoznak a kurzus csapatához, Ruisz Rebeka énekművész mellett Laki Péter, a Budapesti Operettszínház táncoskomikusa és Veréb Tamás énekes, dalszerző, színész – akik korábban maguk is több alkalommal vettek részt a kurzuson –, valamint Kautzky Armand is a fiatalok segítségére lesz majd a felkészülés során. Idén összesen 42 jelentkező áll majd színpadra a gálán.

A kurzus elsődleges célja, hogy az ország számos pontjáról érkező fiatal tehetségek jól érezzék magukat a színpadon, ugyanakkor igényes és kemény munkával készüljenek a kurzust záró profi szintű musical-operett gálára. A nyári gálakoncert után év közben is számos fellépési lehetőséggel élhetnek a kurzustagok, illetve szeptembertől folytathatják a nyáron elkezdett munkát a kurzus tanárai által működtetett “zenés színház” stúdióban. Munkájuk sikerét mutatja az is, hogy több növendékünk szerepel már az ország számos színházában.

Az augusztus 13-án, este 19:00 órakor megrendezésre kerülő XVI. Országos Musical & Operett Kurzus Gálaestre jegyek kaphatók a szervező weboldalán

vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek