Veszprémi Programiroda
Műfaj: beszélgető est
ÚJ IDŐPONTBAN | Traccs!  - Sebestyén Balázs
Leírás

AZ ESEMÉNYRE MINDEN JEGY ELKELT. 

Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021. március 30. napjára tervezett Traccs! - Sebestyén Balázs előadás új időpontban, 2021. szeptember 28-án kerül megrendezésre.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra

Az aktuális információkért kérjük kövessék figyelemmel a Traccs Team Facebook oldalát, a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

.
.
.

Traccs! Az országosan teret hódító nagy sikerű beszélgető-est sorozat veszprémi állomásának ötödik vendége Sebestyén Balázs!

Utánaszámoltunk, és meglepődve láttuk: már 23 éve annak, hogy Balázs beköltözött a nappalinkba. Először a Z+ (Viva) műsorvezetőjeként láttuk, aztán 2003-tól az RTL Klub sztárja lett... 23 műsor köthető a nevéhez, melyeknek a többsége óriási siker volt, nem utolsósorban Balázs műsorvezetői stílusa miatt...

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

Az esemény védettségi igazolvány nélkül látogatható. 

Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására. Kérjük, jegyvásárláskor vegyék figyelembe, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak!

A rendezvény időpontja(i)
2021.03.30.   |   kedd|   18:00
Nagyterem
2021.05.05.   |   szerda|   18:00
Nagyterem
2021.09.28.   |   kedd|   18:00
Nagyterem
Jegyinformáció
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek