Veszprémi Programiroda
Műfaj: gyermekeknek
ÚJ IDŐPONTBAN | Hangfalatok - Az Apacuka zenekar koncertje
Leírás
Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az eredetileg 2020. március 29. napjára tervezett, majd az ismert körülmények miatt 2020. december 12., később 2021. május 22. napjára áttett Hangfalatok - Az Apacuka zenekar koncert új időpontban, 2021. szeptember 12-én (vasárnap) 11 órakor kerül megrendezésre.

A már megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek, ezzel Önnek nincs teendője.

Amennyiben az új időpont nem megfelelő Önnek, lehetőséget biztosítunk a megvásárolt jegyek visszaváltására:
- személyesen a Hangvillában található jegypénztárunkban 2021. május 17. és 2021. június 16. között, vagy
- Online a jegy.hu felületén 2021.06.16. napjáig, az alábbi linken: https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas

Ezen eseménynél a fenti visszaváltási lehetőségek mind a Veszprémi Programiroda jegypénztárában, mind a jegy.hu hálózatán vásárolt jegyek tekintetében elérhetők.

A jegypénztár nyitvatartásáról bővebb tájékoztatás ITT található.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a hatályos járványügyi jogszabályok értelmében a Hangvilla épületét 18 éves kor felett csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek látogathatják.

Az aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

.
.
.

Vidámságban, szórakozásban és önfeledt táncban lehet része minden kisgyereknek és felnőttnek, aki az Apacuka zenekar koncertjére ellátogat!

Az Apacuka a gyermekeknek szóló zenekarok legújabb generációja, tagsága a hazai undergroundnak számító együttesekből állt össze.
Interaktív, játékos, táncos koncertjeiken változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak. A színesen hangszerelt dallamokban különféle zenei irányzatok is megjelennek a rocktól a jazz-en, funkyn, át a reggae-ig.
Pálfi Kriszta énekesnő varázslatos hangja és személyisége kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. Lelkesedése nem ismer határokat, ha gyerekekről van szó, énekeljen bár a színpadon, vagy táncoljon a közönséggel együtt a nézőtéren. A koncert közben előkerülnek színes bábok, óriási labdák, milliónyi buborékok és más tarka-barka eszközök a kicsiket és nagyokat szórakoztatandó.
A dalok mondanivalója, az egyedi stílus, az őszinte és magával ragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.
Megannyi kiváló videoklipjük már több milliós nagyságrendű megtekintéssel bírnak a video megosztó oldalakon, és folyamatosan dolgoznak az új elképzelések megvalósításán is.
A Zenekar „Hangfalatok” című szórakoztató, ízléses és egyedi hangulatú mesekönyves lemezét 2015-ben Fonogram díjra jelölte a szakmai zsűri.

Jegyárak: 2.300/1.500,- Ft.
A rendezvény időpontja(i)
2020.03.29.   |   vasárnap|   11:00
Nagyterem
2020.12.12.   |   szombat|   11:00
Nagyterem
2021.05.22.   |   szombat|   11:00
Nagyterem
2021.09.12.   |   vasárnap|   11:00
Nagyterem
Jegyinformáció Jegyvásárlás
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK