Archív esemény
Veszprémi Programiroda
Műfaj: egyéb
ONLINE KÖZVETÍTVE | Pál Feri - "Mi segít át az élet megoldatlan helyzetein?"
Leírás
Tisztelt Közönségünk!

Pál Ferenc “Mi segít át az élet megoldhatatlan helyzetein?“ című, 2020.12.07. napjára tervezett előadás online formában kerül megrendezésre.

Az online előadáson való részvételre az előadásra megváltott jegyek feljogosítanak.

Kérjük, amennyiben az online előadáson részt szeretne venni, az info@nyitottakademia.hu e-mail címre szíveskedjen megküldeni e-mail címét és a megváltott jegyek sorszámát, az előadást megelőző nap, tehát 2020.12.06-án 19 óráig.

Az előadás csak annak eredetileg meghirdetett időpontjában tekinthető meg a Nyitott Akadémiától kapott linken.

Amennyiben nem kíván élni az előadás online megtekintésének lehetőségével, úgy a Veszprémi Programiroda, Hangvillában található jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására a jegypénztár újranyitását (2021. május 17.) követő 30 napon belül lesz lehetősége.

Az interneten, a Nyitott Akadémia weboldalán vásárolt jegyekkel és teendőkkel kapcsolatban a szervezők közvetlenül veszik fel jegyvásárlókkal a kapcsolatot e-mailben.

Az aktuális információkért, kérjük, kövesse figyelemmel a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

...

Pál Ferit ma már senkinek sem kell bemutatni. A népszerű pap és lélektani szakember kétségkívül az egyik legjobb előadó, akit valaha hallhattunk. Sosem elégszik meg olcsó, közhelyes válaszokkal – ha valami érdekelni kezdi, annak a mélyére ás, és nagy erőssége, hogy nemcsak gondolatokat közvetít, hanem átélhető érzéseket is. Előadásai után éppen ezért sokan szeretnék megölelni vagy megfogni a kezét – valahogy megköszönni neki azt a felkavaró, ugyanakkor felszabadító élményt, amelyet szavai nyomán átélhettek. Ha pedig nem lenne pap, akár stand-up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.

Jegyár: 2.600,- Ft.
ARCHÍV! Az esemény már véget ért!
2020.12.07.   |   hétfő|   19:00
Nagyterem
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek