Archív esemény
Veszprémi Programiroda
Műfaj: koncert
ELMARAD | Muzsikás és Kacsó Hanga
Leírás
Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az aktuális járványügyi rendelkezéseknek megfelelően a 2020. november 21. napjára tervezett "Muzsikás és Kacsó Hanga" koncert ELMARAD.

Ezen eseményre személyesen a Hangvillában megvásárolt jegyek visszaváltására a vásárlás helyszínén, a Veszprémi Programiroda Hangvillában található jegypénztárának újranyitását (2021. május 17.) követő 30 napon belül lesz lehetőség.

A hatályos járványügyi jogszabályok értelmében a Hangvilla épületébe csak érvényes védettségi igazolánnyal rendelkező személyek léphetnek be, így igazolvánnyal nem rendelkező jegyvásárlóink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy személyesen vásárolt jegyeiket online is visszaválthassák az alábbi linken: https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas

A Veszprémi Programiroda Kft. döntése értelmében a 2020. november 21. napjára tervezett koncertre online vásárolt jegyek árát az InterTicket Kft. automatikusan visszautalja.

Az aktuális információkért kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
ARCHÍV! Az esemény már véget ért!
2020.11.21.   |   szombat|   19:00
Nagyterem
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek