Archív esemény
Veszprémi Programiroda
Műfaj: egyéb
ELMARAD | Fábry Sándor karácsonyi estje
Leírás
Kedves Közönségünk!
A 2021. január 8. napjára tervezett Fábry Sándor karácsonyi estje elmarad.

Az online vásárolt jegyek árát az InterTicket Kft. automatikusan visszautalja.
A Veszprémi Programiroda Kft. Jegypénztárában megvásárolt jegyek visszaváltására a vásárlás helyszínén van lehetőségük.

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.Fábry Sándor író, humorista, műsorvezető, dramaturg Érdemes és Kiváló Művész.

Az 1990-es évek elején figyeltek fel először humorára. Rövid idő alatt számos kabaréműsor konferansziéja, önálló betétek szerzője lett a Rádiókabaréban. Az 1998-as humorfesztivál szóvivője volt. 1994-ben a Soros Alapítvány jubileumi (10 éves), ünnepi műsorát vezette nagy sikerrel.

1994–95 között a Merlin Színházban „A pincér közbeszól” című improvizatív önálló esttel lépett fel, majd pedig az Új Színházban tartott önálló estet „A Fábry” címmel.

1998-tól önálló műsora volt a tv-ben, mely kezdetben az MTV-n „Esti Showder Fábry Sándorral” címen, majd az első évad végén átkerült az RTL Klubhoz, ahol 2011-ig futott, kéthetente csütörtökön 21 óra 10 perctől ugyanazon a címen. A műsorba főleg ismert magyar személyiségeket (írók, költők, színészek, humoristák, sportolók stb.) hívtak meg, de szerepeltek már különböző nemzetiségek, vallások, közszervek (például rendőrség, tűzoltóság) képviselői is, akik általában valamilyen velük megesett humoros történetet meséltek el. A műsor állandó rovata volt a „Dizájn Center”, a show egyik legnépszerűbb eleme, amely főleg az elmúlt 30–40 évben gyártott és a kereskedelemben egykor kapható termékeket vett górcső alá, nosztalgikus emlékeket is megidézve. A műsor ezen részéből DVD is forgalomba került.

2009. szeptember 17-én debütált a Legyen Ön is milliomos! új műsorvezetőjeként. 2012-től visszatért a Magyar Televízió képernyőjére, ahol „Fábry” címmel indított műsort.

Televíziós szereplései mellett számos újságban is publikált már. Írásai megjelentek a Playboy, az Elite Magazin és a Filmvilág hasábjain.

Jegyár: 3500 Ft

Jegyek a jegy.hu oldalán és a helyszínen is kapható!
ARCHÍV! Az esemény már véget ért!
2021.01.08.   |   péntek|   19:00
Nagyterem
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek