Archív esemény
Veszprémi Programiroda
Műfaj: komolyzene
ELMARAD | Beethoven-est: Concerto Budapest  & Berecz Mihály
Leírás
Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az eredetileg 2020. április 27. napjára tervezett, majd az ismert körülmények miatt 2020. november 18. napjára áttett "Beethoven-est: Concerto Budapest & Berecz Mihály" hangverseny elmarad.

Ezen eseményre a Veszprémi Programiroda Kft. Jegypénztárában megvásárolt jegyek visszaváltására a koncert időpontját követő 14 napon belül (tehát 2020. december 2. napjáig) van lehetőségük, az alábbi űrlap kitöltésével: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqBzKEjL6i_SYeFyhfHGiXlRwexgMxLcafFCtYnPjcIcDh9g/viewform

Az online, illetve a Zenekar jegyirodájában, továbbá az Interticket jegyirodáiban vásárolt jegyek esetén, szintén a hangverseny tervezett időpontját követő 14 napon belül az alábbi linkre kattintva válthatják vissza jegyüket: https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas

Amennyiben jegyeiket a Concerto Budapest más koncertjeire szeretnék beváltani egy későbbi időpontban, a jegyek árát a Zenekar jóváírja ajándékkártyán, amelyet szabadon felhasználhatnak a Concerto Budapest weboldalán keresztül, 2021. december 31-ig. Ezen igényüket a hangverseny tervezett időpontját követő 14 napon belül szíveskedjenek jelezni az alábbi űrlap kitöltésével: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSew4iStVgyjerv0UktTPRcmv8d8Trr-qm-zDOAyvqnHvfzHIg/viewform . A visszaváltások feldolgozása és az ajándékkártya kiállítása és e-mailben való kiküldése az igény leadását követő 30 napon belül várható.

Ha úgy döntenek, nem cserélik be jegyüket a Zenekar másik előadására és nem kérnek visszatérítést, akkor ezzel a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar működését támogatják, Kérjük, ebben az esetben a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen jelezzék ezt.

Az aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar (https://www.concertobudapest.hu/) és Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
ARCHÍV! Az esemény már véget ért!
2020.11.18.   |   szerda|   19:00
Nagyterem
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek