Ünnepi Hangverseny október 23-a alkalmából
Ünnepi Hangverseny október 23-a alkalmából
2014. október 23.
Ünnepi Hangverseny - Duna Szimfonikus Zenekar és a Magyar Állami Népi Együttes táncosai közreműködésével. Időpont: 2014.10.23. 19:30 Műsor: Beethoven – Egmont-nyitány Bartók Béla – Román népi táncok Liszt Ferenc – II. Magyar Rapszódia Kodály Zoltán – Intermezzo (Háry János szvit) Johannes Brahms – I. és V. magyar tánc Hector Berlioz – Rákóczi induló Delibes – Coppélia Csárdás Rózsavölgyi Márk – Régi magyar társastánc Erkel Ferenc – Palotás Vezényel: Horváth Gábor Jegyár: 1800 Ft
részletek
Szabó Balázs Bandája: Csöndkabát
Szabó Balázs Bandája: Csöndkabát
2014. október 22.
Akusztikus koncert szerda este a Hangvilla nagytermében
részletek
Újra Szaxofon Kávéház!
Újra Szaxofon Kávéház!
2014. október 18.
Szezonnyitó Szaxofon Kávéház lesz 18-án szombaton este 21-kor a Hangvilla kávézójában. A zenét a Swing-swing Együttes szolgáltatja. Asztalfoglalás a 88/889-180 számon. Belépő: 1000,- Ft.
részletek
Rumini a Hangvillában
Rumini a Hangvillában
2014. október 12.
Jöjjön el és hozza el családját is október 12-én, vasárnap délelőtt 11 órakor a Hangvilla Nagytermébe, a Rumini és a négy jogar című nagyszínházi bábelőadásunkra! Rumini, a bátor kisegér kalandjait Berg Judit IBBY-díjas író álmodta meg, bábszínpadra pedig a Prima Primissima-díjas Kabóca Bábszínház vitte. Jegyinformációk: www.hangvilla.hu; www.kabocababszinhaz.hu Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ZDJmdOpRbPs
részletek
Kabóca játéktér a gyermekprogramok előtt
Kabóca játéktér a gyermekprogramok előtt
2014. október 11.
A remek nagytermi gyermekprogramok előtt már két órával korábban várjuk a gyermekeket és szüleiket, a kamaraterem előtti térre. A Kabóca Bábszínház munkatársai készülnek interaktív játékokkal, hogy a gyerekeket már a programok előtt szórakoztassák. A belépés ingyenes. Az időpontok: 2014.09.14. 14:00 A Gryllus Vilmos koncert előtt (koncert kezdés 16:00) 2014.10.11. 09:00 Kovácsovics Fruzsina koncertje előtt (koncert kezdés 11:00) 2014.10.25. 09:00 Gubás Gabi és Pálfy Zsolt koncertje előtt (koncert kezdés 11:00)
részletek
Édes élmények a Kabóca Bábszínházzal!
Édes élmények a Kabóca Bábszínházzal!
2014. október 5.
Hozza el családját október 5-én, vasárnap a Hangvilla Kamaratermébe A szomorú királykisasszony című előadásra és engedje meg, hogy vendégül lássuk Önöket egy süteményre, melyet a História Hangvilla Kávézójában fogyaszthatnak el. Az ajándék az első 50 jegyvásárlóé, a sütemény a kuponnal egy későbbi alkalommal is elfogyasztható, és a História Hangvilla Kávézó teljes süteménykínálatára vonatkozik. A délelőtt 11 órakor kezdődő előadás a Bábakalács Bábszínház jóvoltából jött létre. További információk: www.kabocababszinhaz.hu , www.hangvilla.com , www.historiahangvilla.hu
részletek
A Zene Világnapja
A Zene Világnapja
2014. szeptember 30.
Még kaphatók jegyek a szeptember 30-i Zene Világnapjára, ahol közreműködik Süle Zsolt, a veszprémi Mozizenekar énekese, a Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskola Énekkara, a Gárdonyi Zoltán Kamarazenekar, a Gizella Nőikar, a Szilágyi Általános Iskola Harangegyüttese, a Liszt Ferenc Kórustársaság, a Mendelssohn Kamarazenekar, az Opus Énekegyüttes, a Schola Regina, a Simonyi Általános Iskola Gyermekkara és Kicsinyek Kórusa és Veszprém Város Vegyeskara Kadarkara. Támogatói fehér illetve fekete billentyűk kaphatók a Hangvilla jegypénztárában.
részletek
Elmarad a szerdai koncert!
Elmarad a szerdai koncert!
2014. szeptember 15.
Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy az Amadinda Percussion Group szerdára tervezett koncertje a későbbiekben lesz megtartva. A pontos időpontot pár napon belül közöljük, emiatt egy kis türelmüket kérjük! Amennyiben az új időpont nem lenne megfelelő, a jegyek visszaválthatók lesznek a jegyvásárlás helyszínén, internetes vásárlás esetén pedig visszautalásra kerülnek. Az időpont módosításáért elnézésüket kérjük!
részletek
Gyermekprogramok ősztől a Hangvillában!
Gyermekprogramok ősztől a Hangvillában!
2014. szeptember 2.
Változatos és vidám gyermekprogramokkal várjuk ősztől a kisebbeket és nagyobbakat. A Kabóca Bábszínház színes előadásain kívül eljön hozzánk Gryllus Vilmos, Kovácsovics Fruzsina, a Kaláka, Gubás Gabi és Pálfy Zsolt. Lesz mesefesztivál és a Pannon Várszínház is készül gyerekdarabokkal. Figyeljék a honlapot!
részletek
Nagyteremben az Észt műsor!
Nagyteremben az Észt műsor!
2014. augusztus 20.
Kedves Érdeklődők! Az időjárás miatt a ma délutáni "Üdvözlet Tartu-ból" című előadás a Hangvilla nagytermében lesz megtartva 16:00 órakor!
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK