Veszprém-Balaton Filmpiknik
Veszprém-Balaton Filmpiknik
2020. szeptember 5.
A Veszprém-Balaton Filmpiknik Magyarország legújabb filmfesztiválja, az Európa Kulturális Fővárosa 2023 program (EKF) legelső rendezvénye. A legjobb magyar filmeket vetítjük itt, válogatunk a 2020-as Magyar Mozgókép Szemle legjobbjaiból és a legszebb filmklasszikusokból, közönségtalálkozókon, koncerteken és izgalmas szakmai programokon vehetsz részt. Vetítéseink egy részét gyönyörű, egyedi környezetben, szabadtéren rendezzük: a veszprémi várban és a balatonfüredi Tagore sétányon. Ráadásul minden programunk ingyenes. Kalandra fel, várnak a magyar filmek és alkotóik!
részletek
A Mendelssohn Kamarazenekar közleménye az Auer fesztiválról és a Mendelssohn-bérlet tavasszal elmaradt koncertjeiről
A Mendelssohn Kamarazenekar közleménye az Auer fesztiválról és a Mendelssohn-bérlet tavasszal elmaradt koncertjeiről
2020. augusztus 31.
Kedves Közönségünk! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy azután a hosszú kényszerszünet után, amit a koronavírus járvány kényszerített ránk, együttesünk újraindította működését és már a próbák is megkezdődtek! Már a nyáron több koncerttel is jelentkezünk, mindenekelőtt a szokásos augusztusi AUER FESZTIVÁL programjaival Veszprémben. A fesztivál új időpontja: 2020. augusztus 13–16. A július 30-án bejelentett korlátozások az Auer fesztivál koncertjeit nem érintik, így azokat az eredeti terveink szerint meg tudjuk tartani! Idén is a hazai és nemzetközi koncertélet legkiválóbbjai közül üdvözölhetünk jópár művészt, együttest a megszokott veszprémi helyszíneken: a Hangvillában, a Megyeháza Szent István termében és a Bazilikában. www.auerfesztival.hu Szeretettel várjuk Önöket, barátaikat és családtagjaikat az összes hangversenyünkön! Ezen kívül is van jó hírünk! A MENDELSSOHN-BÉRLET 2019/20-as koncertsorozat azon koncertjeit, melyek a kijárási korlátozások miatt elmaradtak, a közreműködő vendégművészekkel történt egyeztetések eredményeképpen pótolni tudjuk! Ezekre a koncertekre a tavaly megváltott bérletek érvényesek az alábbiak szerint: 2020. október 10. (2020. május 5. helyett), október 11. (2020. május 6. helyett) „A TERMÉSZET FESTMÉNYE” – BOGÁNYI GERGELY közreműködésével 2021. január 29. (2020. március 24. helyett), január 30. (2020. március 25. helyett) „A GÖRÖG BEETHOVEN” – BARÁTI KRISTÓF közreműködésével Amennyiben az új pótnapok valamelyike nem lenne megfelelő, akkor – a szabadon maradt helyek függvényében – másik pótnapra is átcserélhető. Ha egyik pótnap se lenne jó valakinek, akkor a bérletek árának (1 vagy 2 koncertre eső) arányos részét, illetve a megvásárolt jegyek árát a Hangvilla jegypénztárában – a megváltott bérlet, ill. jegy leadásával – visszafizetjük. A cserére, ill. a visszatérítésre július 23. és szeptember 18. között van lehetőség. Természetesen lehetőség van nálunk is arra, hogy – a zenekar munkáját támogatandó –, a fel nem használt jegy, ill. bérlet árát nem igénylik vissza, ezt előre is köszönjük! Kérjük a bérlet, ill. jegy esetleges leadásakor jelezzék ezt a döntésüket! Reméljük, hogy az új időpontokban is mindannyiukkal találkozhatunk! A 2020/21-es bérleti koncertszezont is hamarosan meghirdetjük, arról – szokás szerint – külön tájékoztatót küldünk! Szeretettel várjuk Önöket, barátaikat és családtagjaikat az összes hangversenyünkön!
részletek
A Veszprémi Programiroda Jegypénztárának augusztus végi nyitvatartása
A Veszprémi Programiroda Jegypénztárának augusztus végi nyitvatartása
2020. augusztus 26.
Tisztelt Közönségünk! A Veszprémi Programiroda Jegypénztára augusztus 29-én szombaton és augusztus 31-én hétfőn technikai okok miatt zárva tart. Megértésüket köszönjük!
részletek
„Revolution” Janoska Ensemble koncertje
„Revolution” Janoska Ensemble koncertje
2020. augusztus 15.
„Revolution” Janoska Ensemble koncertje Közreműködik: Mendelssohn Kamarazenekar Művészeti vezető: Kováts Péter Fergeteges este elé nézünk… A patinás Deutsche Gramophone lemezcég exkluzív zenekara, a Janoska Ensemble veszprémi fellépése igazi kuriózum lesz. A három pozsonyi testvér – Ondrej, Frantisek, Roman Janoska – és a szintén rokon Julius Darvas alapította világsztár együttes egyedi hangzást, egyedi stílust hozott létre. A két hegedűs, egy zongorista és egy bőgős alkotta Janoska Ensmeble unikum a világban, ilyen hangzás, ez a játékmód, a különböző stílusú zenék ilyen felhasználása és az improvizáció egyedi keverése az ő saját ötletük. De az ötlet persze kevés lenne, ha a megkérdőjelezhetetlen virtuozitás, a stílusokban – jazz, népzene, latin, roma és világzene – való tökéletes jártasság nem társulna hozzá. S mindez együttesen adja a garanciát arra, hogy magával ragadja közönségét ez a káprázatos technikájú együttes. Zenéjükben, koncertjeiken nincsenek sablonok, mindent az adott pillanat, a kreatív újraformálás, az improvizáció határoz meg. Egyet tehetünk, hallgatjuk őket és élvezzük a semmilyen más stílushoz nem tartozó zenéjük szabad áramlását úgy, ahogy ők diktálják. Jegyárak: 5.000/4.000/3.000,- Ft.
részletek
Újra Auer fesztivál!
Újra Auer fesztivál!
2020. augusztus 14.
Vadim Gluzman hegedűművész, Evgeny Sinaisky zongoraművész és a Mendelssohn Kamarazenekar közös koncertje a Hangvillában
részletek
Pannon Várszínház nyitva tartás
Pannon Várszínház nyitva tartás
2020. július 30.
Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy jegypénztárunk a holnapi napon, július 30-án 10 és 11 óra között technikai okok miatt zárva tart. Megértésüket köszönjük!
részletek
A Pannon Várszínház nyitvatartása
A Pannon Várszínház nyitvatartása
2020. július 7.
Kedves Közönségünk! A Hangvilla épülete július 6-án hétfőn nyitja meg újra kapuit. A Pannon Várszínház jegypénztára a Hangvilla előcsarnokában július 6-án 9 órakor nyit, hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig, pénteken pedig 9-től 15 óráig tart nyitva, ebédszünet 12.00-tól 12.30 óráig.
részletek
A Veszprémi Programiroda jegypénztárának nyitvatartása
A Veszprémi Programiroda jegypénztárának nyitvatartása
2020. július 6.
Kedves Közönségünk! A Hangvilla épülete július 6-án hétfőn nyitja meg újra kapuit. A Veszprémi Programiroda jegypénztára a Hangvilla előcsarnokában július 6-án 9 órakor nyit, hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig, pénteken pedig 9-től 15 óráig tart nyitva, ebédszünet 12.30-tól 13 óráig. A Veszprémi Programiroda jegypénztárában, a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradt rendezvényekre vásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban bővebb információt az egyes események eredeti időpontjánál található leírásban találnak.
részletek
A Pannon Várszínház tájékoztatása
A Pannon Várszínház tájékoztatása
2020. június 15.
Kedves Nézőink! Magyarország kormánya 2020. március 11-i határozata értelmében az egész országra kiterjedő veszélyhelyzetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozására tett intézkedéscsomag részeként. A 100 főnél nagyobb létszámú, zárt helyiségben lévő rendezvényeket visszavonásig megtiltja. A fenti rendelkezés értelmében előadásainkat határozatlan ideig nem tudjuk megtartani. Minden esetleges változásról időben tájékoztatjuk Önöket. A koronavírus-járvány súlyosbodása miatt a Hangvilla épülete 2020. március 17-től zárva tart, így a Pannon Várszínház jegypénztára sem üzemel. Kolléganőnk hétfői és csütörtöki napokon 10-15 óra között telefonos ügyeletet tart a következő telefonszámon: 88/889-182, vagy elérhető e-mail-en a pannonjegy@hangvilla.com címen. Akik még nem váltották vissza a márciusban elmaradt Birdie és Az élet csodaszép előadásokra szóló jegyeiket, megtehetik a március 31-i határidő után is, kérjük, várjanak türelemmel, míg az épület újra üzemelhet. Az interneten vásárolt jegyek automatikusan visszaváltásra kerülnek. Jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket email-tájékoztatást fog küldeni a visszatérítési folyamat indítását követően. Kérjük vegye figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján. A többi tervezett előadást egy később egyeztetett időpontban szándékunkban áll megtartani, a már megvásárolt belépőjegyek az új időpontra érvényesek lesznek. Tisztelettel kérjük megértésüket és színházunk iránti további szeretetüket. Vándorfi László Ügyvezető
részletek
Tájékoztatás a Veszprémi Programiroda rendezvényeiről:
Tájékoztatás a Veszprémi Programiroda rendezvényeiről:
2020. május 31.
Tisztelt Közönségünk! A Magyarország Kormánya által elrendelt veszélyhelyzethez kapcsolódó rendelkezésekkel összhangban a Veszprémi Programiroda valamennyi rendezvénye elmarad veszélyhelyzet feloldásáig.Törekszünk a rendezvények későbbi időpontban történő megrendezésére, ezekre a már megváltott jegyek érvényesek lesznek. A jegyek visszaváltásának módja az egyes rendezvényeknél eltérő, ezért kérjük, a friss információkat keresse az események leírásában! Az aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla holnapját illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát! Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Veszprémi Programiroda Jegypénztára 2020. március 17-től a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart. Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek