PannOn OtthON - vár az online Pannon Várszínház
PannOn OtthON - vár az online Pannon Várszínház
2020. december 20.
Örömmel jelentjük be, hogy indítjuk Online Pannon Várszínházunkat. Első körben archívumunkból válogatunk az elmúlt években sikerrel játszott előadásaink felvételei közül, majd folyamatosan frissítjük kínálatunkat. Ugyan az online színház nem lehet igazi színház, ám ezekben az embert próbáló időkben is rendkívül fontos számunkra, hogy kapcsolatban maradhassunk Közönségünkkel. Az online megtekinthető előadások egyúttal lehetőséget teremtenek arra is, hogy aki teheti és szeretné, jegyvásárlásával hozzájárulhasson színházunk fennmaradásához. Jegyek elérhetőek itt: https://online-pannonvarszinhaz.jegy.hu/ #/event Köszönjük támogatásukat! Találkozzunk (PannON) OtthON!
részletek
PannON OtthON - online színházi előadások az egész családnak
PannON OtthON - online színházi előadások az egész családnak
2020. december 3.
Nemrégiben indult PannON OtthON elnevezésű online színházi projektünk kínálatában már találhatóak mesejátékok, gyermek színházi darabok és az egész család számára kikapcsolódást nyújtó felvételek is. Az online színház további előnye, hogy családonként elegendő egy jegyet váltani az előadásokra, így talán még többekhez juttathatjuk el a színházi élmény, az otthoni minőségi szórakozás lehetőségét. A jegyvásárlás a Jegy.hu oldalán, az online fül alatt található. Minden előadásunk egy héten át elérhető, ezen időtartamon belül bármikor megtekinthetőek a felvételek, akár többször is. Minden online váltott jegy hozzájárul színházunk fennmaradásához, így ezúton is köszönjük támogatásukat! November 25-től december 2-ig megtekinthető előadásaink: William Shakespeare: A makrancos hölgy Nógrádi Gábor: Az anyu én vagyok! Szakács Krisztina - Süle Zsolt - Egyed Brigitta: Csudabogarak
részletek
Boeing-Boeing tájékoztató
Boeing-Boeing tájékoztató
2020. november 7.
Kedves Nézőnk! Az elmúlt napon közölt kormányfői bejelentés és a mai napon, a Magyar Közlönyben megjelent hivatalos rendelet értelmében a járványügyi helyzetben újabb szigorítások léptek életbe, melyek jelentősen érintik a színházi előadásokat is. A legsürgősebb intézkedések érintik a 2020. november 7-i, szombati Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című előadást is. A rendelet értelmében a kötelező helykihagyásokkal és távolságtartással a Hangvilla nézőterén mindösszesen 150 néző foglalhat helyet. Mivel mindegyik előadásunkon körülbelül dupla ennyi bérletes és jegyvásárló nézőnk van, ezért a következő helyzetre kell közösen felkészülnünk:         a fentiek értelmében az előre megváltott nézőtéri helyeket nem tudjuk biztosítani. Minden 3. széken ülhet néző, a többi szék technikailag sem lesz használható. Ezért a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A nézőteret az előadás kezdete előtt fél órával nyitjuk. Ezt a megoldást akkor tudjuk biztosítani, ha Önök előzetesen regisztrálnak, legkésőbb holnap, 2020. november 5-én 16.00 óráig jelen levelünkre küldött válaszlevél formájában. A 150. főnél sajnos le kell zárnunk a jelentkezést. Az e létszámon felüli nézőinknek november 7-én délután 14.00-tól plusz előadás keretében biztosítunk lehetőséget az előadás megtekintésére;       azok jelentkezését is kérjük holnap 16.00 óráig, akik a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem kívánják megtekinteni az előadást;      a szigorú maszkhasználat és 1,5 méteres távolságtartás az épület egész területén továbbra is kötelező, természetesen az előadás alatt is. Ugyanezt kérjük az előadás előtt és a szünetben, valamint a ruhatár, a büfé és a mosdók használatakor is;   Társulatunk minden tagja azon dolgozik, hogy megfeleljen a szigorított járványügyi intézkedéseknek és nézőinknek biztonságot, felhőtlen kikapcsolódást, színvonalas szórakozást biztosítson.   Kérjük szíves együttműködését és gyors válaszát, hogy ígéretünknek meg tudjunk felelni.   Veszprém, 2020. november 4.  Megértésüket köszönve tisztelettel   Vándorfi László igazgató
részletek
Zenetörténeti előadás elmarad!
Zenetörténeti előadás elmarad!
2020. november 7.
Kedves Vendégeink! A 2020. november 6. 18:00 órára tervezett Zenetörténeti előadás a Hangvilla konferenciatermében elmarad. Az előadást 2021-ben pótolni fogjuk. Megértésüket köszönjük!
részletek
Pannon Várszínház jegypénztár
Pannon Várszínház jegypénztár
2020. november 4.
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Pannon Várszínház jegypénztára 2020. november 2-4. között zárva tart.
részletek
Biztonsági intézkedések a Hangvillában
Biztonsági intézkedések a Hangvillában
2020. október 31.
Tisztelt Közönségünk! Kérjük, hogy a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében, az alábbi szabályok és ajánlások betartásával járuljanak hozzá, hogy a Hangvilla épülete és rendezvényeink látogatása minél biztonságosabb legyen! · A Hangvilla épületét és rendezvényeinket egészséges, betegségre utaló tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyek látogathatják · Az épületben több ponton biztosítunk kézfertőtlenítési lehetőséget, kérjük, vegyék igénybe ezeket belépéskor · A Hangvilla épületének közönségforgalmi részein valamint az előadásokon a maszk viselése kötelező. · A ruhatárba, valamint a nagyterem nézőterére bemenni és azt elhagyni a szervezők által meghatározott, fokozatos módon lehet · Az épületben fokoztuk a takarítás gyakoriságát közönségforgalmi tereinken, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére · Kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát az intézményben Kérjük, segítsen, hogy holnap is nyitva lehessünk!
részletek
A SZEX a lelke mindennek? - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje
A SZEX a lelke mindennek? - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje
2020. október 16.
A sz€x mindenkit érdekel? Mitől vagyunk bénák az ágyban? Tudja milyen gyorsan stíröl végig egy nőt egy férfi? Egy átlag ember mennyit gondol a sz€xre? Szokott beszélni a sz€xről, vagy szokott sz€x közben beszélni? Sok embert érintenek az egyéjszakás kalandok? Sz€xuális tartalommal tényleg bármi eladható? Mi rossz és mi jó a pornóban? Miért káros a „Szürke 50 árnyalata” a nőkre nézve? Van segédeszköze? Milyen segédeszközt próbálna ki? Vajon a férfiak nagy része rájön, hogy normális, átlagos méretekkel rendelkezik, de attól még lehet, hogy béna az ágyban? Rengeteg kérdés merülhet fel a sz€xszel kapcsolatban. A két humorista öniróniával, őszintén és merészen beszél a sz€xről, gátlásokról gátlástalanul, átfogóan a legbensőségesebb öleléstől a pornóig. A felszabadító másfél óra után könnyebben elfogadjuk önmagunkat, másokat, de még a narancsbőrt is. 18 év felett kötelező, káros mellékhatása nincs. Jegyár: 3600 Ft
részletek
Bogányi Gergely és a Mendelssohn Kamarazenekar
Bogányi Gergely és a Mendelssohn Kamarazenekar
2020. október 11.
A Mendelssohn bérlet 2019/20 – 5. koncert pótlása 2020. október 10., 11. 19:00 Hangvilla, Nagyterem Műsor:  MOZART: A-dúr zongoraverseny K. 414 CSAJKOVSZKIJ: Vonósszerenád op. 48 Közreműködik: BOGÁNYI GERGELY Kossuth-és Liszt-díjas zongoraművész  és a MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR Művészeti vezető: KOVÁTS PÉTER Bartók–Pásztory-díjas hegedűművész A koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020. május 5-i koncertre váltott jegyek/bérletek az október 10-i, a május 6-ra váltott jegyek/bérletek pedig az október 11-i koncertre érvényesek. Jegyárak: 3000 Ft, 3500 Ft, 4000 Ft A Mendelssohn Kamarazenekar koncertjein kötelező a maszk viselése! A műsor-, és szereplőváltozás jogát fenntartjuk.
részletek
Elmarad a Caramel koncert
Elmarad a Caramel koncert
2020. október 6.
Kedves Közönségünk! A 2020. október 6. napjára tervezett Caramel koncert elmarad. Az online vásárolt jegyek árát az InterTicket Kft. automatikusan visszautalja. A Veszprémi Programiroda Kft. Jegypénztárában megvásárolt jegyek visszaváltására a vásárlás helyszínén, 2020. november 10. napjáig van lehetőségük. Megértésüket köszönjük!
részletek
Újra Győri Filharmonikus Zenekar hangversenybérlet a Hangvillában
Újra Győri Filharmonikus Zenekar hangversenybérlet a Hangvillában
2020. október 1.
Örömmel tájékoztatjuk kedves Közönségünket, hogy az új, 2020/2021-es évadtól kezdődően újból hangversenybérletet kínál a Győri Filharmonikus Zenekar, az alkalmankénti jegyvásárlás lehetősége mellett.
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek