Neoton Família koncert
Neoton Família koncert
2014. november 8.
November 8-án, szombaton fergeteges Neoton koncert a Hangvillában!
részletek
Fényfüzér - november 6-án, este 7-kor
Fényfüzér - november 6-án, este 7-kor
2014. november 6.
Az est címe India legnagyobb fesztiválját idézi, amikor a kis lámpások - melyeket minden háznál meggyújtanak ilyenkor - hírnökei a fény győzelmének a sötétség felett. Egyben tisztelgés az indiai klasszikus zene és tánc nagy tradíciója előtt, és új hajtás egy ősi, terebélyes fán… Észak-India klasszikus zenéjének és Dél-India klasszikus táncának találkozása. Debasish Ganguly kalkuttai szitárművész virtuozitása, mélyen gyökerező tradicionális tudása és szabad szellemisége kiegészül Mótyán Tibor kiváló tabla játékával, melyeknek méltó párja, Bittner Meenakshi Dóra egyedi, szuggesztív, kifinomult táncelőadása. Jegyár: 1200 Ft.
részletek
Kávészünet Slam turné
Kávészünet Slam turné
2014. november 3.
A Kávészünet zenekar és a Slam Poetry soron következő találkozása (a nagy sikerű Pécsi Est Café premier, és a fantasztikus miskolci Helynekemben tartott esemény után) a Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér - Veszprém színpadán. Házigazda: Roland Wolfie Farkas (punnany massif) Sztárvendég és közreműködő: Saiid Akkezdet Phia (A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I.) Az esemény fényét emelik továbbá a odaLÖKött KÖLtészet (Slam Poetry Veszprém) slammerei. Jegyek kaphatók a Hangvilla jegypénztárában és online. Árak: 800 Ft elővételben, 1.000 Ft az esemény napján.
részletek
Pinokkió
Pinokkió
2014. november 2.
Vasárnap délelőtt 11-kor a Ziránó Színház vendégelőadása a Hangvilla Kamaratermében. Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat!
részletek
Brahms: Német Requiem
Brahms: Német Requiem
2014. október 30.
A Győri Filharmonikus Zenekar és Veszprém Város Vegyeskara lép fel október 30-án, este 19:00 órakor a Hangvilla nagytermében. Jegyek 3000,- forintos egységáron kaphatók.
részletek
Horváth Kornél: Átváltozások
Horváth Kornél: Átváltozások
2014. október 29.
Október 29-én újabb zenei különlegességgel várjuk kedves vendégeinket. Horváth Kornél egy különleges zenei világkörüli útra hívja közönségét kitűnő zenésztársaival, Alegre Correa-val (Grammy díjas brazil gitáros és énekes), Lantos Zoltánnal (hegedű), és Dörnyei Gáborral (dobok). A négy, nemzetközi hírű művész, a magyar gyökerek mellett az európai, a brazil, az afro, a latin és az indiai zenekultúrából merítve hoz létre egy izgalmas, 21. századi kamarazenét.
részletek
Ünnepi Hangverseny október 23-a alkalmából
Ünnepi Hangverseny október 23-a alkalmából
2014. október 23.
Ünnepi Hangverseny - Duna Szimfonikus Zenekar és a Magyar Állami Népi Együttes táncosai közreműködésével. Időpont: 2014.10.23. 19:30 Műsor: Beethoven – Egmont-nyitány Bartók Béla – Román népi táncok Liszt Ferenc – II. Magyar Rapszódia Kodály Zoltán – Intermezzo (Háry János szvit) Johannes Brahms – I. és V. magyar tánc Hector Berlioz – Rákóczi induló Delibes – Coppélia Csárdás Rózsavölgyi Márk – Régi magyar társastánc Erkel Ferenc – Palotás Vezényel: Horváth Gábor Jegyár: 1800 Ft
részletek
Szabó Balázs Bandája: Csöndkabát
Szabó Balázs Bandája: Csöndkabát
2014. október 22.
Akusztikus koncert szerda este a Hangvilla nagytermében
részletek
Újra Szaxofon Kávéház!
Újra Szaxofon Kávéház!
2014. október 18.
Szezonnyitó Szaxofon Kávéház lesz 18-án szombaton este 21-kor a Hangvilla kávézójában. A zenét a Swing-swing Együttes szolgáltatja. Asztalfoglalás a 88/889-180 számon. Belépő: 1000,- Ft.
részletek
Rumini a Hangvillában
Rumini a Hangvillában
2014. október 12.
Jöjjön el és hozza el családját is október 12-én, vasárnap délelőtt 11 órakor a Hangvilla Nagytermébe, a Rumini és a négy jogar című nagyszínházi bábelőadásunkra! Rumini, a bátor kisegér kalandjait Berg Judit IBBY-díjas író álmodta meg, bábszínpadra pedig a Prima Primissima-díjas Kabóca Bábszínház vitte. Jegyinformációk: www.hangvilla.hu; www.kabocababszinhaz.hu Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ZDJmdOpRbPs
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK