Boeing-Boeing tájékoztató
Boeing-Boeing tájékoztató
2020. november 7.
Kedves Nézőnk! Az elmúlt napon közölt kormányfői bejelentés és a mai napon, a Magyar Közlönyben megjelent hivatalos rendelet értelmében a járványügyi helyzetben újabb szigorítások léptek életbe, melyek jelentősen érintik a színházi előadásokat is. A legsürgősebb intézkedések érintik a 2020. november 7-i, szombati Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című előadást is. A rendelet értelmében a kötelező helykihagyásokkal és távolságtartással a Hangvilla nézőterén mindösszesen 150 néző foglalhat helyet. Mivel mindegyik előadásunkon körülbelül dupla ennyi bérletes és jegyvásárló nézőnk van, ezért a következő helyzetre kell közösen felkészülnünk:         a fentiek értelmében az előre megváltott nézőtéri helyeket nem tudjuk biztosítani. Minden 3. széken ülhet néző, a többi szék technikailag sem lesz használható. Ezért a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A nézőteret az előadás kezdete előtt fél órával nyitjuk. Ezt a megoldást akkor tudjuk biztosítani, ha Önök előzetesen regisztrálnak, legkésőbb holnap, 2020. november 5-én 16.00 óráig jelen levelünkre küldött válaszlevél formájában. A 150. főnél sajnos le kell zárnunk a jelentkezést. Az e létszámon felüli nézőinknek november 7-én délután 14.00-tól plusz előadás keretében biztosítunk lehetőséget az előadás megtekintésére;       azok jelentkezését is kérjük holnap 16.00 óráig, akik a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem kívánják megtekinteni az előadást;      a szigorú maszkhasználat és 1,5 méteres távolságtartás az épület egész területén továbbra is kötelező, természetesen az előadás alatt is. Ugyanezt kérjük az előadás előtt és a szünetben, valamint a ruhatár, a büfé és a mosdók használatakor is;   Társulatunk minden tagja azon dolgozik, hogy megfeleljen a szigorított járványügyi intézkedéseknek és nézőinknek biztonságot, felhőtlen kikapcsolódást, színvonalas szórakozást biztosítson.   Kérjük szíves együttműködését és gyors válaszát, hogy ígéretünknek meg tudjunk felelni.   Veszprém, 2020. november 4.  Megértésüket köszönve tisztelettel   Vándorfi László igazgató
részletek
Zenetörténeti előadás elmarad!
Zenetörténeti előadás elmarad!
2020. november 7.
Kedves Vendégeink! A 2020. november 6. 18:00 órára tervezett Zenetörténeti előadás a Hangvilla konferenciatermében elmarad. Az előadást 2021-ben pótolni fogjuk. Megértésüket köszönjük!
részletek
Pannon Várszínház jegypénztár
Pannon Várszínház jegypénztár
2020. november 4.
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Pannon Várszínház jegypénztára 2020. november 2-4. között zárva tart.
részletek
Biztonsági intézkedések a Hangvillában
Biztonsági intézkedések a Hangvillában
2020. október 31.
Tisztelt Közönségünk! Kérjük, hogy a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében, az alábbi szabályok és ajánlások betartásával járuljanak hozzá, hogy a Hangvilla épülete és rendezvényeink látogatása minél biztonságosabb legyen! · A Hangvilla épületét és rendezvényeinket egészséges, betegségre utaló tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyek látogathatják · Az épületben több ponton biztosítunk kézfertőtlenítési lehetőséget, kérjük, vegyék igénybe ezeket belépéskor · A Hangvilla épületének közönségforgalmi részein valamint az előadásokon a maszk viselése kötelező. · A ruhatárba, valamint a nagyterem nézőterére bemenni és azt elhagyni a szervezők által meghatározott, fokozatos módon lehet · Az épületben fokoztuk a takarítás gyakoriságát közönségforgalmi tereinken, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére · Kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát az intézményben Kérjük, segítsen, hogy holnap is nyitva lehessünk!
részletek
A SZEX a lelke mindennek? - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje
A SZEX a lelke mindennek? - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje
2020. október 16.
A sz€x mindenkit érdekel? Mitől vagyunk bénák az ágyban? Tudja milyen gyorsan stíröl végig egy nőt egy férfi? Egy átlag ember mennyit gondol a sz€xre? Szokott beszélni a sz€xről, vagy szokott sz€x közben beszélni? Sok embert érintenek az egyéjszakás kalandok? Sz€xuális tartalommal tényleg bármi eladható? Mi rossz és mi jó a pornóban? Miért káros a „Szürke 50 árnyalata” a nőkre nézve? Van segédeszköze? Milyen segédeszközt próbálna ki? Vajon a férfiak nagy része rájön, hogy normális, átlagos méretekkel rendelkezik, de attól még lehet, hogy béna az ágyban? Rengeteg kérdés merülhet fel a sz€xszel kapcsolatban. A két humorista öniróniával, őszintén és merészen beszél a sz€xről, gátlásokról gátlástalanul, átfogóan a legbensőségesebb öleléstől a pornóig. A felszabadító másfél óra után könnyebben elfogadjuk önmagunkat, másokat, de még a narancsbőrt is. 18 év felett kötelező, káros mellékhatása nincs. Jegyár: 3600 Ft
részletek
Bogányi Gergely és a Mendelssohn Kamarazenekar
Bogányi Gergely és a Mendelssohn Kamarazenekar
2020. október 11.
A Mendelssohn bérlet 2019/20 – 5. koncert pótlása 2020. október 10., 11. 19:00 Hangvilla, Nagyterem Műsor:  MOZART: A-dúr zongoraverseny K. 414 CSAJKOVSZKIJ: Vonósszerenád op. 48 Közreműködik: BOGÁNYI GERGELY Kossuth-és Liszt-díjas zongoraművész  és a MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR Művészeti vezető: KOVÁTS PÉTER Bartók–Pásztory-díjas hegedűművész A koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020. május 5-i koncertre váltott jegyek/bérletek az október 10-i, a május 6-ra váltott jegyek/bérletek pedig az október 11-i koncertre érvényesek. Jegyárak: 3000 Ft, 3500 Ft, 4000 Ft A Mendelssohn Kamarazenekar koncertjein kötelező a maszk viselése! A műsor-, és szereplőváltozás jogát fenntartjuk.
részletek
Elmarad a Caramel koncert
Elmarad a Caramel koncert
2020. október 6.
Kedves Közönségünk! A 2020. október 6. napjára tervezett Caramel koncert elmarad. Az online vásárolt jegyek árát az InterTicket Kft. automatikusan visszautalja. A Veszprémi Programiroda Kft. Jegypénztárában megvásárolt jegyek visszaváltására a vásárlás helyszínén, 2020. november 10. napjáig van lehetőségük. Megértésüket köszönjük!
részletek
Újra Győri Filharmonikus Zenekar hangversenybérlet a Hangvillában
Újra Győri Filharmonikus Zenekar hangversenybérlet a Hangvillában
2020. október 1.
Örömmel tájékoztatjuk kedves Közönségünket, hogy az új, 2020/2021-es évadtól kezdődően újból hangversenybérletet kínál a Győri Filharmonikus Zenekar, az alkalmankénti jegyvásárlás lehetősége mellett.
részletek
Dr. Kádár Annamária - Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermek- és felnőttkorban -  ONLINE
Dr. Kádár Annamária - Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermek- és felnőttkorban - ONLINE
2020. szeptember 15.
Tisztelt Közönségünk! Kádár Annamária „Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermek – és felnőttkorban” című, 2020.09.15. napjára tervezett előadása online formában kerül megrendezésre. Az online előadáson való részvételre a 2020.09.15. napjára és az előadás eredeti időpontjára, 2020.04.28. napjára megváltott jegyek egyaránt feljogosítanak. Az online előadáson való részvétel előfeltétele a jegytulajdonos e-mail címének megadása, 2020. szeptember 14-én 15 óráig, amelyre két módon van lehetőségük: • személyesen a Hangvilla jegypénztárában, a megvásárolt jegy felmutatása mellett, • vagy e-mailben a programirodajegy@hangvilla.com címen a megváltott jegy sorszámát feltüntetve az email szövegében. Amennyiben nem kívánnak élni az előadás online megtekintésének lehetőségével, úgy a Veszprémi Programiroda, Hangvillában található jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására az előadás tervezett kezdő időpontjáig, 2020.09.15. 18 óráig lesz lehetőségük a vásárlás helyén. Az interneten, a Nyitott Akadémia weboldalán vásárolt jegyekkel és teendőkkel kapcsolatban a szervezők közvetlenül veszik fel Önökkel a kapcsolatot e-mailben.
részletek
A Tánc Fesztiválja - XXII. Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozó - "A LÉTEZÉS EUFÓRIÁJA
A Tánc Fesztiválja - XXII. Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozó - "A LÉTEZÉS EUFÓRIÁJA
2020. szeptember 10.
A Tánc Fesztiválja - XXII. Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozó - "A LÉTEZÉS EUFÓRIÁJA" 2020. szeptember 6-10. Helyszínek: Hangvilla, Petőfi Színház, Veszprém Agóra, Latinovits-Bujtor Játékszín A TÁNC Fesztiválja Veszprém független színházának, a PANNON VÁRSZÍNHÁZnak évenkénti rendezvénye. 22 esztendeje a magyar kortárs táncművészet versenyszerű találkozója, Veszprém város kiemelt fesztiválja. Kezdettől foga magához vonzza a társművészeteket, a művészeti ágak egymásra utaltságát és közös felelősségét hangsúlyozza. A színházi tereket kitágítja, utcák, épületek, civil közösségek fogadják be, játsszák és élik meg produkcióit. A VESZPRÉM-BALATON 2023 EKF projekt különleges lehetőséget nyújt a nemzetközi kapcsolatteremtésre. A cél az, hogy 2020-2023-ban Európa kiemelkedő együttesei jelenjenek meg, találjanak hosszú távon otthonra, gyermekek, fiatalok és idősek értsék meg jövőjüket, jelenüket és múltjukat, beszéljék a kortárs művészetek nyelvét és ezen a nemzetközi nyelven válaszokat is fogalmazzanak meg. 2020. 09. 06. 18.30 - Veszprémi Petőfi Színház - színházterem: „Köszönjük, Magyarország!” program keretében támogatott előadó-művészeti produkciók (ingyenes) 19.00 - Veszprémi Petőfi Színház - színházterem: Szegedi Kortárs Balett - Bernarda Alba háza 20.00 - Veszprém Agóra, színházterem: Frenák Pál Társulat – Cage 22.00 - Latinovits - Bujtor Játékszín: Imre Zoltán Program produkciója Zadam Társulat - Suprema 2020. 09. 07. 17.00 - Hangvilla - színházterem: Compagnie Adrien M. & Claire B. – Hakanaï HELYETT Équinoxe című film vetítése (ingyenes) ELMARAD! 17.00 és 21.00 - Hangvilla - színházterem: Compagnie Adrien M. & Claire B. – Hakanaï Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a koronavírus járvány miatt szeptember 1-jétől külföldi állampolgárok nem léphetnek be Magyarország területére, kénytelenek voltunk lemondani a szeptember 7-ei, francia Adrien M & Claire B – Hakanaï előadását. A francia együttes hozzájárulásával az Equinoxe, amely a Hakanaï élőzenével kísért előadásának felvétele, az előadás eredeti időpontjában, szeptember 7. 17:00-kor a Hangvilla nagytermében kivetítve, térítésmentesen megtekinthető lesz, valamint követhetik online, A Tánc Fesztiváljának Facebook-oldalán. A felvételt másnap a Veszprém Televízió a késő esti órákban ugyancsak levetíti. A megvásárolt jegyek visszaválthatók a vásárlás helyszínén. A jegy.hu rendszerén keresztül vásárolt jegyek árát automatikusan visszautalják. 18.00 - Veszprémi Petőfi Színház - színházterem: Bozsik Yvette Társulat – HA DÔ HELYSZÍN- ÉS IDŐPONTVÁLTOZÁS! 20.00 - Hangvilla, színházterem: Közép-Európa Táncszínház – Recortes (előbemutató) /Az eredeti időpontra megvásárolt jegyek az új helyszínre, időpontra érvényesek, azokat becserélni nem szükséges/ 2020. 09. 08. 17.00 - Hangvilla - színházterem: Pécsi Balett - Belső vonzás; Imre Zoltán Program produkciója Mádi László - Verso 20.00 - Veszprém Agóra, színházterem: Gangaray Dance Company - Luna 22.00 - Latinovits - Bujtor Játékszín: Feledi Projekt – No Exit (premier) 2020. 09. 09. ELMARAD! 18.00 - Hangvilla - színházterem: Nemzeti Táncszínház - Csillagok találkozása - nemzetközi táncgála ​Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a koronavírus járvány miatt szeptember 1-jétől külföldi állampolgárok nem léphetnek be Magyarország területére, kénytelenek voltunk lemondani a a szeptember 9-ei Nemzeti Táncszínház – Csillagok találkozása c. Nemzetközi Táncgála előadását. A megvásárolt jegyek visszaválthatók a vásárlás helyszínén. A jegy.hu rendszerén keresztül vásárolt jegyek árát automatikusan visszautalják. HELYSZÍNVÁLTOZÁS! 20.00 - Hangvilla, színházterem: Duda Éva Társulat - Mirror /Az eredeti helyszínre megvásárolt jegyek az új helyszínre érvényesek, azokat becserélni nem szükséges/ 22.00 - Latinovits - Bujtor Játékszín: Imre Zoltán Program produkciója Oberfrank Réka – After ever after 2020. 09. 10. 18.30 - Hangvilla: „Köszönjük, Magyarország!” program keretében támogatott előadó-művészeti produkciók (ingyenes) 19.00 - Hangvilla - színházterem: Díjkiosztó és gálaműsor, Kulcsár Noémi Tellabor Társulat – Sok hűhó semmiért Bérlet: 15.000 Ft A 2020. évi fesztivál zsűrije: Szakály György Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas táncművész, a zsűri elnöke Ladányi Andrea Liszt Ferenc- és Harangozó Gyula-díjas táncművész, Érdemes művész, Gemza Péter a debreceni Csokonai Színház igazgatója, M. Tóth Géza Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, Hegyeshalmi László festőművész, grafikus, a veszprémi Művészetek Háza igazgatója, Kerekes Blanka fuvolaművész, a Zürichi Zeneművészeti Egyetem docense, a Zürichi Zenei Verseny elnöke Bővebb információ: www.atancfesztivalja.hu
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek