Mendelssohn Kamarazenekar Újévi Hangversenye
Mendelssohn Kamarazenekar Újévi Hangversenye
2020. január 1.
Az óév búcsúztatása után nem marad más, mint az új esztendő köszöntése, hogy kellő lendülettel, örömmel és bátorsággal induljunk el az új úton. Titkos, vagy kimondott fogadalmakat kell betartanunk, bizonyítanunk kell magunk és mások előtt is, s mindehhez jókedvre és optimizmusra lesz szükségünk. A zene a legjobb, legtisztább forrás, ahonnan mindezt beszerezhetjük, ahonnan mindig lehet és kell is töltekeznünk. A hagyományos újévi koncert programjában a zeneirodalom különböző korszakaiból válogatott remekművek, és izgalmas kompozíciók szerepelnek. Indítsuk együtt önökkel és a Mendelssohn Kamarazenekarral az újévet január elsején este a Hangvillában! Jegyárak: 4.000, 3.500, 3.000 Ft
részletek
Pannon Várszínház nyitva tartás
Pannon Várszínház nyitva tartás
2019. december 31.
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy jegypénztárunk a következő napokon: 2019. december 7., 9., 14., 16. zárva tart. Ünnepi nyitva tartás december 23. 10.00-15.00 december 24-27. zárva december 30. 10.00-15.00 december 31 – január 1. zárva Jegypénztárunk az előadások előtt egy órával nyit az előadások helyszínén.
részletek
Veszprém Város Vegyeskara és a Mendelssohn Kamarazenekar hagyományos karácsonyi koncertje
Veszprém Város Vegyeskara és a Mendelssohn Kamarazenekar hagyományos karácsonyi koncertje
2019. december 21.
Városunk polgárainak 1980 óta zenés, ünnepi találkozója a Karácsonyi Koncert. A Veszprém Város Ének-és Zenekara által alapított hagyomány közel négy évtizede töretlen szeretetnek és népszerűségnek örvend. A karácsonyi ünnepkör muzsikája kimeríthetetlen kincses-zsák, amelyből minden évben új színekre hangokra, hangulatokra találunk. Idén az itáliai Velencébe kalauzoljuk hallgatóinkat, felcsendül -többek között Vivaldi Glóriája is. Ismét két este hallhatják Veszprém Város Vegyeskara és a Mendelssohn Kamarazenekar közös hangversenyét a Hangvilla hangversenytermében. Legyenek velünk a 40. Karácsonyi Koncerten is! Vezényel: Erdélyi Ágnes és Kováts Péter
részletek
FOOTNOTES Dance Company – Karácsonyi premier
FOOTNOTES Dance Company – Karácsonyi premier
2019. december 20.
Óvodástól a középiskolásig, minden táncos boldog Karácsonyt kíván a nézőknek a FootNotes Dance Company előadásában. 40 koreográfia köztük szólók, duettek, triók, kvartettek és csoportos produkciók töltik meg a közönség soraiban ülők szívét szeretettel, és öltöztetik lelküket karácsonyi fényekbe. Az együttes nyár óta készülő új koreográfiái ezen az estén debütálnak a színpadon. A táncosok felkészítő tanárai és koreográfusai ezúttal is arra törekedtek, hogy előremutató, modern és elsősorban gyermekközpontú produkciókkal csaljon mosolyt és apró könnyeket a nagyérdemű szemébe. Az együttes vezetői, Barbarics Zsófi és Torma-Böhm Nóri úgy gondolják, hogy a legtöbb, amit intézményesített rendszeren kívül a gyerekeknek adhatnak az az élethez való kreatív hozzáállás, a művészet, a mozgás szeretete, az egészséges testkép, a közösséghez tartozás élménye. Emellett rendkívül fontosnak tartják a korosztály specifikus oktatást, az anatómiai korlátok és lehetőségek figyelembe vételét, hogy a gyerekek évek múltán akár majd táncosként, akár a civil életben teljes, tudatos és egészséges életet élhessenek.
részletek
Greetings from South-Africa
Greetings from South-Africa
2019. december 10.
A Northwest University Puk choir és Veszprém Város Vegyeskara közös koncertje
részletek
Little G Weevil Band - Vendég: Dionne Bennett
Little G Weevil Band - Vendég: Dionne Bennett
2019. december 8.
International Blues Challenge győztes, USA Blues Music Award jelölt Little G Weevil és világszínvonalú zenekara egy igazi rhythm & blues revue-t varázsol a Hangvilla színpadára. Ezúttal a fantasztikus jamaicai-angol származású Dionne Bennett énekesnő is erősíti a csapatot! Kihagyhatatlan koncert a rhythm and blues, soul, funk es a rock n roll zene szerelmeseinek. Memphis to the bone baby! Jegyár: 3800 Ft
részletek
Veszprémi Programiroda jegypénztárának nyitvatartása
Veszprémi Programiroda jegypénztárának nyitvatartása
2019. december 5.
2019.12.07-én (szombaton) és 2019.12.14-én (szombaton) a jegypénztárunk zárva tart. Szíves megértésüket köszönjük!
részletek
SESSION – Led Zeppelin Session
SESSION – Led Zeppelin Session
2019. november 23.
Immár több mint két esztendeje, hogy a veszprémi kötődésű Session zenekar új otthonra lelt a Hangvillában, ahol időről időre megörvendezteti (nem csak) hazai közönségét igényes rock zenéjével, melynek középpontjában a Led Zeppelin munkássága és zenei hagyatékának ápolása áll.
részletek
Győri Filharmonikus Zenekar - LINZER Szereplőváltozás!
Győri Filharmonikus Zenekar - LINZER Szereplőváltozás!
2019. november 18.
Tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy Bényi Tibor betegsége miatt novemberi koncertjeit lemondta. Így a Győri Filharmonikus Zenekar Kamarazenekarának következő, november 7-ei hangversenyén a művészeti vezető Zalai Antal hegedűművész lesz, aki szólistaként is közreműködik az Evangélikus Öregtemplomba meghirdetett koncerten. Bényi Tibor helyett Dobszay Péter vezényli társulatunkat majd november 18-án Veszprémben, illetve Győrött, a Sándor János hangversenybérlet második koncertjén, november 19-én. A mindkét helyszínen felhangzó Linzer programban Haydn, Reinecke és Mozart művei csendülnek fel. A hangversenyeken közreműködik Henrik Wiese, a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekarának kitűnő szólófuvolistája. Szíves megértésüket köszönjük!
részletek
Margaret Island Szimfonik
Margaret Island Szimfonik
2019. november 15.
Csend turné 2019 Szimfonikus hangszerelésben csendülnek fel a Margaret Island slágerei és legfrissebb szerzeményei a 2019-es országjáró Csend turnén. A hét fős zenekart a Heuréka Pop Orchestra kíséri az este folyamán.
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK