A Veszprémi Programiroda Jegypénztárának augusztus végi nyitvatartása
A Veszprémi Programiroda Jegypénztárának augusztus végi nyitvatartása
2020. augusztus 26.
Tisztelt Közönségünk! A Veszprémi Programiroda Jegypénztára augusztus 29-én szombaton és augusztus 31-én hétfőn technikai okok miatt zárva tart. Megértésüket köszönjük!
részletek
„Revolution” Janoska Ensemble koncertje
„Revolution” Janoska Ensemble koncertje
2020. augusztus 15.
„Revolution” Janoska Ensemble koncertje Közreműködik: Mendelssohn Kamarazenekar Művészeti vezető: Kováts Péter Fergeteges este elé nézünk… A patinás Deutsche Gramophone lemezcég exkluzív zenekara, a Janoska Ensemble veszprémi fellépése igazi kuriózum lesz. A három pozsonyi testvér – Ondrej, Frantisek, Roman Janoska – és a szintén rokon Julius Darvas alapította világsztár együttes egyedi hangzást, egyedi stílust hozott létre. A két hegedűs, egy zongorista és egy bőgős alkotta Janoska Ensmeble unikum a világban, ilyen hangzás, ez a játékmód, a különböző stílusú zenék ilyen felhasználása és az improvizáció egyedi keverése az ő saját ötletük. De az ötlet persze kevés lenne, ha a megkérdőjelezhetetlen virtuozitás, a stílusokban – jazz, népzene, latin, roma és világzene – való tökéletes jártasság nem társulna hozzá. S mindez együttesen adja a garanciát arra, hogy magával ragadja közönségét ez a káprázatos technikájú együttes. Zenéjükben, koncertjeiken nincsenek sablonok, mindent az adott pillanat, a kreatív újraformálás, az improvizáció határoz meg. Egyet tehetünk, hallgatjuk őket és élvezzük a semmilyen más stílushoz nem tartozó zenéjük szabad áramlását úgy, ahogy ők diktálják. Jegyárak: 5.000/4.000/3.000,- Ft.
részletek
Újra Auer fesztivál!
Újra Auer fesztivál!
2020. augusztus 14.
Vadim Gluzman hegedűművész, Evgeny Sinaisky zongoraművész és a Mendelssohn Kamarazenekar közös koncertje a Hangvillában
részletek
Pannon Várszínház nyitva tartás
Pannon Várszínház nyitva tartás
2020. július 30.
Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy jegypénztárunk a holnapi napon, július 30-án 10 és 11 óra között technikai okok miatt zárva tart. Megértésüket köszönjük!
részletek
A Pannon Várszínház nyitvatartása
A Pannon Várszínház nyitvatartása
2020. július 7.
Kedves Közönségünk! A Hangvilla épülete július 6-án hétfőn nyitja meg újra kapuit. A Pannon Várszínház jegypénztára a Hangvilla előcsarnokában július 6-án 9 órakor nyit, hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig, pénteken pedig 9-től 15 óráig tart nyitva, ebédszünet 12.00-tól 12.30 óráig.
részletek
A Veszprémi Programiroda jegypénztárának nyitvatartása
A Veszprémi Programiroda jegypénztárának nyitvatartása
2020. július 6.
Kedves Közönségünk! A Hangvilla épülete július 6-án hétfőn nyitja meg újra kapuit. A Veszprémi Programiroda jegypénztára a Hangvilla előcsarnokában július 6-án 9 órakor nyit, hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig, pénteken pedig 9-től 15 óráig tart nyitva, ebédszünet 12.30-tól 13 óráig. A Veszprémi Programiroda jegypénztárában, a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradt rendezvényekre vásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban bővebb információt az egyes események eredeti időpontjánál található leírásban találnak.
részletek
A Pannon Várszínház tájékoztatása
A Pannon Várszínház tájékoztatása
2020. június 15.
Kedves Nézőink! Magyarország kormánya 2020. március 11-i határozata értelmében az egész országra kiterjedő veszélyhelyzetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozására tett intézkedéscsomag részeként. A 100 főnél nagyobb létszámú, zárt helyiségben lévő rendezvényeket visszavonásig megtiltja. A fenti rendelkezés értelmében előadásainkat határozatlan ideig nem tudjuk megtartani. Minden esetleges változásról időben tájékoztatjuk Önöket. A koronavírus-járvány súlyosbodása miatt a Hangvilla épülete 2020. március 17-től zárva tart, így a Pannon Várszínház jegypénztára sem üzemel. Kolléganőnk hétfői és csütörtöki napokon 10-15 óra között telefonos ügyeletet tart a következő telefonszámon: 88/889-182, vagy elérhető e-mail-en a pannonjegy@hangvilla.com címen. Akik még nem váltották vissza a márciusban elmaradt Birdie és Az élet csodaszép előadásokra szóló jegyeiket, megtehetik a március 31-i határidő után is, kérjük, várjanak türelemmel, míg az épület újra üzemelhet. Az interneten vásárolt jegyek automatikusan visszaváltásra kerülnek. Jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket email-tájékoztatást fog küldeni a visszatérítési folyamat indítását követően. Kérjük vegye figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján. A többi tervezett előadást egy később egyeztetett időpontban szándékunkban áll megtartani, a már megvásárolt belépőjegyek az új időpontra érvényesek lesznek. Tisztelettel kérjük megértésüket és színházunk iránti további szeretetüket. Vándorfi László Ügyvezető
részletek
Tájékoztatás a Veszprémi Programiroda rendezvényeiről:
Tájékoztatás a Veszprémi Programiroda rendezvényeiről:
2020. május 31.
Tisztelt Közönségünk! A Magyarország Kormánya által elrendelt veszélyhelyzethez kapcsolódó rendelkezésekkel összhangban a Veszprémi Programiroda valamennyi rendezvénye elmarad veszélyhelyzet feloldásáig.Törekszünk a rendezvények későbbi időpontban történő megrendezésére, ezekre a már megváltott jegyek érvényesek lesznek. A jegyek visszaváltásának módja az egyes rendezvényeknél eltérő, ezért kérjük, a friss információkat keresse az események leírásában! Az aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla holnapját illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát! Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Veszprémi Programiroda Jegypénztára 2020. március 17-től a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart. Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
részletek
Pannon Várszínház bérletmegújítás
Pannon Várszínház bérletmegújítás
2020. május 25.
Tisztelt Bérletesünk! A koronavírus járvány valamennyiünket próbára tesz. A színház nemcsak a szórakozás, hanem a remény, a méltó élethez való ragaszkodás műfaja is. Mi színészek, színházi emberek akkor segíthetünk, ha ezt sugalljuk, sőt harsogjuk. Kérjük, tartson velünk továbbra is, így segíthetünk egymáson. Hívjon mást is, hogy a sokáig nélkülözött közösség körében lehessünk lélekben erősebbek. 20., jubileumi évadunk színházunk számára is az életben maradás próbája. Így tisztelettel kérjük, vásárolja meg mihamarabb bérletét, mely nézőink részéről a legnagyobb támogatás. Bérletárainkat csökkentettük, de sokat segíthet színházunk helyzetén, ha a kedvezményes (nyugdíjas és diák) bérlet helyett a teljes árút választja. Bérletigényüket, bérlethosszabbítási szándékukat legkésőbb 2020. május 22-ig szíveskedjenek jelezni. (E-mailben pannonjegy@hangvilla.com címen vagy telefonon, hétfői és csütörtöki napokon 10-15 óra között a következő telefonszámon: 88/889-182) Azon bérleteseinknek, akik nem kérnek változtatást ülőhelyeiken, már 2020. április 27-től tudjuk biztosítani bérleteik megvásárlását. Ennek módjáról a későbbiekben tájékoztatjuk. Akik változtatási igénnyel élnek, azoknak 2020. május 25-től van lehetőségük bérleteik megvásárlására. Azonban kérjük, hogy az ügyintézés gyorsítása érdekében, valamint a helyzetre való tekintettel a változtatás lehetőségétől ezúttal tekintsenek el. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az idei évadban a bérleteket 2020. július 10-ig értékesítjük. Bérletáraink: Premier bérlet 19.500 Ft Teljes árú bérlet 17.500 Ft Nyugdíjas- és diákbérlet 12.000 Ft A Pannon Várszínház az idei évadban is biztosít részletfizetést bérletesei számára. 1. részlet fizetési határideje: 2020. május 25. 2. részlet fizetési határideje: 2020. szeptember 11. Változatlan szeretettel várjuk Önt! Bizalmát előre is megköszönve: Vándorfi László igazgató
részletek
Kormányrendelet 03.11-től
Kormányrendelet 03.11-től
2020. március 16.
A ma (03.11.) délutáni kormányrendelet hatálybalépését követően folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az aktuális programjainkkal kapcsolatos tudnivalókról, azok esetleges új időpontjáról. Köszönjük megértésüket és türelmüket! Kérjük, figyeljék Facebook oldalunkat és a honlapunkat!
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK