A Pannon Várszínház nyitvatartása
A Pannon Várszínház nyitvatartása
2020. július 7.
Kedves Közönségünk! A Hangvilla épülete július 6-án hétfőn nyitja meg újra kapuit. A Pannon Várszínház jegypénztára a Hangvilla előcsarnokában július 6-án 9 órakor nyit, hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig, pénteken pedig 9-től 15 óráig tart nyitva, ebédszünet 12.00-tól 12.30 óráig.
részletek
A Veszprémi Programiroda jegypénztárának nyitvatartása
A Veszprémi Programiroda jegypénztárának nyitvatartása
2020. július 6.
Kedves Közönségünk! A Hangvilla épülete július 6-án hétfőn nyitja meg újra kapuit. A Veszprémi Programiroda jegypénztára a Hangvilla előcsarnokában július 6-án 9 órakor nyit, hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig, pénteken pedig 9-től 15 óráig tart nyitva, ebédszünet 12.30-tól 13 óráig. A Veszprémi Programiroda jegypénztárában, a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradt rendezvényekre vásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban bővebb információt az egyes események eredeti időpontjánál található leírásban találnak.
részletek
A Pannon Várszínház tájékoztatása
A Pannon Várszínház tájékoztatása
2020. június 15.
Kedves Nézőink! Magyarország kormánya 2020. március 11-i határozata értelmében az egész országra kiterjedő veszélyhelyzetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozására tett intézkedéscsomag részeként. A 100 főnél nagyobb létszámú, zárt helyiségben lévő rendezvényeket visszavonásig megtiltja. A fenti rendelkezés értelmében előadásainkat határozatlan ideig nem tudjuk megtartani. Minden esetleges változásról időben tájékoztatjuk Önöket. A koronavírus-járvány súlyosbodása miatt a Hangvilla épülete 2020. március 17-től zárva tart, így a Pannon Várszínház jegypénztára sem üzemel. Kolléganőnk hétfői és csütörtöki napokon 10-15 óra között telefonos ügyeletet tart a következő telefonszámon: 88/889-182, vagy elérhető e-mail-en a pannonjegy@hangvilla.com címen. Akik még nem váltották vissza a márciusban elmaradt Birdie és Az élet csodaszép előadásokra szóló jegyeiket, megtehetik a március 31-i határidő után is, kérjük, várjanak türelemmel, míg az épület újra üzemelhet. Az interneten vásárolt jegyek automatikusan visszaváltásra kerülnek. Jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket email-tájékoztatást fog küldeni a visszatérítési folyamat indítását követően. Kérjük vegye figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján. A többi tervezett előadást egy később egyeztetett időpontban szándékunkban áll megtartani, a már megvásárolt belépőjegyek az új időpontra érvényesek lesznek. Tisztelettel kérjük megértésüket és színházunk iránti további szeretetüket. Vándorfi László Ügyvezető
részletek
Tájékoztatás a Veszprémi Programiroda rendezvényeiről:
Tájékoztatás a Veszprémi Programiroda rendezvényeiről:
2020. május 31.
Tisztelt Közönségünk! A Magyarország Kormánya által elrendelt veszélyhelyzethez kapcsolódó rendelkezésekkel összhangban a Veszprémi Programiroda valamennyi rendezvénye elmarad veszélyhelyzet feloldásáig.Törekszünk a rendezvények későbbi időpontban történő megrendezésére, ezekre a már megváltott jegyek érvényesek lesznek. A jegyek visszaváltásának módja az egyes rendezvényeknél eltérő, ezért kérjük, a friss információkat keresse az események leírásában! Az aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla holnapját illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát! Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Veszprémi Programiroda Jegypénztára 2020. március 17-től a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart. Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
részletek
Pannon Várszínház bérletmegújítás
Pannon Várszínház bérletmegújítás
2020. május 25.
Tisztelt Bérletesünk! A koronavírus járvány valamennyiünket próbára tesz. A színház nemcsak a szórakozás, hanem a remény, a méltó élethez való ragaszkodás műfaja is. Mi színészek, színházi emberek akkor segíthetünk, ha ezt sugalljuk, sőt harsogjuk. Kérjük, tartson velünk továbbra is, így segíthetünk egymáson. Hívjon mást is, hogy a sokáig nélkülözött közösség körében lehessünk lélekben erősebbek. 20., jubileumi évadunk színházunk számára is az életben maradás próbája. Így tisztelettel kérjük, vásárolja meg mihamarabb bérletét, mely nézőink részéről a legnagyobb támogatás. Bérletárainkat csökkentettük, de sokat segíthet színházunk helyzetén, ha a kedvezményes (nyugdíjas és diák) bérlet helyett a teljes árút választja. Bérletigényüket, bérlethosszabbítási szándékukat legkésőbb 2020. május 22-ig szíveskedjenek jelezni. (E-mailben pannonjegy@hangvilla.com címen vagy telefonon, hétfői és csütörtöki napokon 10-15 óra között a következő telefonszámon: 88/889-182) Azon bérleteseinknek, akik nem kérnek változtatást ülőhelyeiken, már 2020. április 27-től tudjuk biztosítani bérleteik megvásárlását. Ennek módjáról a későbbiekben tájékoztatjuk. Akik változtatási igénnyel élnek, azoknak 2020. május 25-től van lehetőségük bérleteik megvásárlására. Azonban kérjük, hogy az ügyintézés gyorsítása érdekében, valamint a helyzetre való tekintettel a változtatás lehetőségétől ezúttal tekintsenek el. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az idei évadban a bérleteket 2020. július 10-ig értékesítjük. Bérletáraink: Premier bérlet 19.500 Ft Teljes árú bérlet 17.500 Ft Nyugdíjas- és diákbérlet 12.000 Ft A Pannon Várszínház az idei évadban is biztosít részletfizetést bérletesei számára. 1. részlet fizetési határideje: 2020. május 25. 2. részlet fizetési határideje: 2020. szeptember 11. Változatlan szeretettel várjuk Önt! Bizalmát előre is megköszönve: Vándorfi László igazgató
részletek
Kormányrendelet 03.11-től
Kormányrendelet 03.11-től
2020. március 16.
A ma (03.11.) délutáni kormányrendelet hatálybalépését követően folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az aktuális programjainkkal kapcsolatos tudnivalókról, azok esetleges új időpontjáról. Köszönjük megértésüket és türelmüket! Kérjük, figyeljék Facebook oldalunkat és a honlapunkat!
részletek
Közlemény
Közlemény
2020. március 11.
Kedves Vendégeink! A ma esti Tiszta Kata előadás megrendezésre kerül, azonban a holnapi Pop, swing & soul koncert elmarad. A további rendezvényeinkről a későbbiekben adunk tájékoztatást.
részletek
Tisza Kata - Érzelmi bántalmazás és önvédelem
Tisza Kata - Érzelmi bántalmazás és önvédelem
2020. március 11.
„Ha valakit gyermekként kifosztó módon ’szerettek’, annak nagyon nehéz dolga van. Gyerekkorában egyértelműen áldozat volt, aki a túlélésért megtanult spontán védekezni, menekülni, rejtőzködni. Ám amikor felnőttként a magáéhoz hasonló sérüléseket okoz, akkor meddig jár a felmentés a bántalmazásért? Nem látja és nem veszi tudomásul, hogy a másik az ő viselkedésétől szenved? Sok áldozat éjt nappallá téve fejtegeti, hogy a partnere miért olyan, amilyen. Magyarázza a hideg anyjával, kemény apjával, autisztikus spektrumzavarral, bármivel – ami mind lehet igaz és érthető és megindító és emberi. De mindez annak a veszélyét hordozza, hogy az áldozat totálisan átveszi bántalmazója perspektíváját, minden alól felmenti, és megfeledkezik a saját érzéseiről. Egy jótékony egyensúlyban figyelek a partneremre, de saját magamról sem feledkezhetem meg. A felnőtt partnernek pedig egy adott ponton szintén felelősséget kell vállalnia azért, ahogy a kapcsolatban működik, és erőfeszítéseket tennie, hogy kevesebb fájdalmat okozzon. Ez persze nem könnyű, ám észlelnie kell, hogy a másik szenved, és lépéseket kell tennie a saját és a kapcsolata érdekében is.” Érzelmi bántalmazás és önvédelem – Tisza Kata előadása március 11-én Veszprémben! Jegyár. 2300 Ft.
részletek
Káli Gábor a Győri Filharmonikus Zenekar élén
Káli Gábor a Győri Filharmonikus Zenekar élén
2020. február 28.
A Győri Filharmonikus Zenekar minden évadát a hagyomány és innováció jegyében hirdeti meg. Idén izgalmas utazásokra, felfedezésekre invitálja a hallgatóságot. A tavaly novemberi Linzer programban a fiatal karmester generáció egyik tehetséges tagjával, Dobszay Péterrel ismerkedhetett meg a veszprémi közönség. A győri társulat soron következő, tavaszváró, Kikelet című programját egy újabb üstökös Káli Gábor dirigálja a Hangvillában február 28-án. Az izgalmas programban Bartók Béla, Dvořák művei mellett felcsendül Schumann Tavaszi szimfóniája is. A Győri Filharmonikus Zenekar számára nagy öröm, hogy a Münchenben élő karmestert sikerült megnyernie az együttes munkának, hiszen a veszprémi bemutatkozás előtt a kisalföldi megyeszékhelyen két másik bérletben is dirigálja a társulatot. A karmester ígéretes pályája 2018-ban hatalmasat robbant. Két évvel ezelőtt nemcsak, hogy elnyerte a Hong Kongi Nemzetközi Karmesterverseny első díját, de 2018 augusztusában a Nestlé és a Salzburgi Fesztivál rangos karmesterversenyről is elhozta az első helyezettnek járó kitüntető címet, ennek köszönhetően debütált a Bécsi Rádiózenekar élén a világhírű Salzburgi Ünnepi Játékokon. Káli Gábor minden bizonnyal szereti a kihívásokat, és jól bírja a terhelést, saját bevallása szerint, kiapadhatatlannak tűnő energiát időnként a rockzenéből meríti. Erre szüksége is volt, 2019 márciusában ugyanis Fischer Ivánt helyettesítette a világhírű Budapesti Fesztiválzenekar európai turnéján, és vezényelte Bartók műveit a hamburgi Elbphilharmoniában, valamint a Luxembourgi és Párizsi Philharmoniában. Európa legmodernebb hamburgi koncerttermében a Győri Filharmonikus Zenekar is megmérettette magát 2018-ban. Káli bravúros beugrásának híre bejárta a sajtót, hisz ahogy a Budapesti Fesztiválzenekar tagjai elmondták, soha nem történt még olyan, hogy Fischer Iván lemondta volna saját fellépését. Hirtelen jelentkező egészségügyi problémái miatt akkor mégis kénytelen volt ezt megtenni. A világhírű társulat hamburgi bemutatkozását nagy siker követte, Káli Gábor jól viselte a ránehezedő nyomást, magabiztosan vezényelte Bartók műveit, és önálló zenei gondolatokat is megfogalmazott a zenekar felé. A dirigens zongora és karmesteri tanulmányait a budapesti Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetemen kezdte, majd karmesteri tanulmányait Berlinben folytatta Lutz Köhlernél 2004 és 2009 között. A Német Zenei Tanács karmesterfórumának tagjaként részt vett Kurt Masur, Colin Metters és Sian Edwards mesterkurzusain, de tanult Eötvös Péternél, Bernhard Haitinknál és David Zinmannál is.   Több évet töltött a Nürnbergi Operaházban, 2015-től első karmesterként és zeneigazgató-helyettesként, tucatnyi operaprodukciót vezetett. Dolgozott előtte a darmstadti operában, állandó karmestere volt az aacheni dalszínháznak, ahol többek között ő mutatta be Hans Werner Henze gyermekoperáját, a Pollicino-t. Mind a mai napig szoros kapcsolatot ápol a Magyar Állami Operaházzal. Mozart Varázsfuvolája igazán kedves számára, 2018 őszén ezzel a művel debütált a müncheni Staatstheater am Gärtnerplatz-ban. Otthonosan mozog Németországban, fellépett többek között a konstanzi Délnémet Filharmonikusokkal, a Darmstadti Állami Zenekarral, a Stuttgarti Filharmonikusokkal, a Hong Kong Sinfoniettával, a Bohuslav Martinu Filharmonikus Zenekarral és a modern zenét játszó spanyol Sonarten Ensemble-lal. A veszprémi koncert után is visszatér Németországba, és Mozart Varázsfuvoláját dirigálja majd a drezdai operaházban.
részletek
Traccs - Ördög Nóra & Nánási Pál
Traccs - Ördög Nóra & Nánási Pál
2020. február 27.
Traccs! Veszprém legújabb beszélgető-est sorozatának első vendégei Ördög Nóra és Nánási Pál, hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb sztárpárosa. Nem is csoda, hiszen meglepő őszinteséggel mesélnek családi életükről, és a valóságot is szívesen megosztják, nem kozmetikázzák az életüket.
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK