COVID-19 információk, rendezvénylátogatási szabályok

2021. december 31.
A Hangvillában megtartott rendezvények látogatására vonatkozó szabályok (Frissítve: 2021. június 14.)

A jelenlegi szabályozások értelmében a Hangvillában megrendezésre kerülő rendezvényeket 18. életévüket betöltött személyek csak érvényes védettségi igazolvány és személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány, vagy EESZT mobilalkalmazás bemutatásával látogathatják.

A jogszabály értelmében a rendezvény szervezője az igazolvány meglétét a belépéskor köteles ellenőrizni. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyek belépését köteles megtagadni, függetlenül attól, hogy az érintett rendelkezik-e érvényes belépőjeggyel.

18 éven aluli személyek védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kíséretében jogosultak belépni.

A védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alatt álló kiskorúak számára a szájmaszk viselése NEM kötelező a Hangvilla közönségforgalmi tereiben és rendezvények időtartama alatt.

Felhívjuk tisztelt jegyvásárlóink figyelmét, hogy a rendezvényeken való részvétel szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Amennyiben ez a helyzet bekövetkezne, a megváltozott feltételekről a www.hangvilla.com weboldalon tájékoztatást teszünk közzé. Kérjük, hogy a jegyvásárláskor vegye figyelembe azt is, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak.

Az elmaradt és pótdátumra átütemezett rendezvényekkel kapcsolatos információk

A Veszprémi Programiroda Hangvillába meghirdetett, a járványhelyzet és a bevezetett korlátozások miatt elmaradt, illetve elhalasztott rendezvények listája az alábbi oldalon böngészhető: Programváltozások és új időpontok

A pótdátummal már rendelkező, vagy várhatóan áthelyezésre kerülő rendezvények esetében az eredeti időpontra megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

Amennyiben az új dátum nem megfelelő Önnek, vagy az adott rendezvény pótdátum nélkül elmaradt, úgy a "Programjaink" menüpont eseményhez tartozó oldalán tájékozódhat a jegyvisszaváltási feltételekről és egyéb kompenzációs lehetőségekről.

Felhívjuk tisztelt jegyvásárlóink figyelmét, hogy a jegyek árának visszaigénylése mind a személyesen jegypénztárunkban, mind pedig a jegy.hu online felületén vásárolt jegyek esetében adott határidőn belül lehetséges. A határidő túllépését követően nincs lehetőségünk a megvásárolt jegyek árát visszatéríteni.

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.


vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK