A Hangvilla lesz a Honeybeast új turnéjának első állomása

2021. október 20.
A Hangvilla lesz a Honeybeast új turnéjának első állomása
Október 28-án csütörtökön érkezik Veszprémbe a hazai elektronikus pop-rock szcéna sztáregyüttese.

2021 őszén, közel másfél év kihagyás után újra országos turnéra indul a fülbemászó dalszövegeiről és egyedi hangzásvilágáról ismert Honeybeast együttes. 

Hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock csapata 2011 óta számos slágerrel jutott már a toplisták élére („A legnagyobb hős”, „Bódottá”, „Hetes”, „Így játszom”, „Maradok”,  „Védtelen” stb.). A háromszoros-aranylemezes Honeybeast kereken tíz éve zenél a jelenlegi felállásban, élén Tarján Zsófi énekesnővel, aki sokszínű karrierje során death metal frontemberként és rapperként is kipróbálta magát, mielőtt az együtteshez csatlakozott. Legújabb stúdióalbumuk a tavalyi évben debütált EGO, amelyen Caramel és Palya Bea közreműködésével készült számok is helyet kaptak. 

Az elmúlt években több különleges ko-produkcióval is színpadra állt a csapat, megmutatva, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni. A Symphoney turné keretében klasszikus zenészekkel fogtak össze, Legyen tánc! koncertsorozatuk pedig a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével valósult meg. A rendre teltházat generáló produkciókkal bebizonyították, hogy a szórakoztatónak mondott műfaj határai koránt sincsenek kőbe vésve. 
 
Idén ősszel azonban újra önmagukat helyezik a reflektorfénybe. A fanyar humorú, néha szelíd, néha pedig egészen felkavaró dalok így puszta valójukban adhatják át azt a bizonyos Honeybeast hangulatot, amelynek hatása alatt szinte képtelenség megállni, hogy ne énekeljük együtt Zsófival “A legnagyobb hős” vagy a “Maradok” dalszövegeit. A jól megszokott harsánysághoz ismét káprázatosan színes színpadi látványvilág társul, akár egy cirkuszi előadáson. Az együttest a Fonogram-díjas Dallos Bogi kíséri előénekesként, aki a bandához hasonlóan 2014-ben az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójának élmezőnyében végzett, azóta pedig számos nagysikerű zenei projekt kapcsán találkozhattunk nevével. 
 
Az október 28-i koncertre jegyek kaphatók személyesen jegypénztárunkban, valamint online a hangvilla.jegy.hu weboldalon. 
 

 

vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek