Dés László szeptemberben a Hangvillában

2021. augusztus 17.
Dés László szeptemberben a Hangvillában
Szeptember 11-én újra Veszprémben koncertezik a legnagyobb magyar musical - és filmzene slágerek szerzője.

Dés László Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas jazz-zenész és zeneszerző már évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Olyan népszerű slágerek sora fűződik nevéhez, mint a Nagy utazás, a Vigyázz rám, az Olyan szépek voltunk, A zene az kell, a mára már kihagyhatatlanná vált dal a Pál utcai Fiúk musicalből, a Mi vagyunk a Grund!, vagy éppen a koncertnek nevet adó Legyen úgy!

A koncert címadó dala először a 2009-es "Filmzenék, filmdalok" című albumon debütált.

Ő szerezte többek között a Nyom nélkül, Egymásra nézve, Egy teljes nap, Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, Csocsó, avagy éljen május 1-je!, Üvegtigris, Sose halunk meg, A miniszter félrelép, és a Kalózok című magyar filmek zenéit is. Musicalek terén a Valahol Európában és A dzsungel könyve tartoznak legismertebb munkái közé, de Ő volt a Jazz+Az együttes zeneszerzője és zenekarvezetője is.

A Hangvilla színpadán utoljára 2018-ban láthatta a veszprémi közönség Nagy utazás című országos turnéja keretében, melynek koncertjeit rendre teltház előtt játszotta. 

2020-ban új műsorral kezdett koncertezni, immár a jól ismert nagy slágerek mellett vadonatúj dalokat is a repertoárba csempészve. A pandémia miatt egy időre félbeszakadt a nagy sikerű koncertsorozat, idén szeptemberben azonban újult erővel tér vissza, hogy ismét egy nem mindennapi zenei élményben részesítse a közönséget. 

Ezúttal is kiváló zenekar kíséri majd, melynek muzsikusai a legjobb koncertzenészek közül valók. 

További információ és jegyvásárlás

vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
Közösségi média
Partnerek