Filmpremierek és közönségtalálkozók a Magyar Mozgókép Fesztiválon

2021. június 23.
Filmpremierek és közönségtalálkozók a Magyar Mozgókép Fesztiválon
Június 23. és 26. között rendezi a Veszprém-Balaton 2023 EKF és a Nemzeti Filmintézet az első Magyar Mozgókép Fesztivált. A három településen (Balatonalmádi, Balatonfüred, Veszprém) zajló négynapos programsorozat egyik fő helyszíne a Hangvilla lesz, ahol három magyar film premiervetítésére is sor kerül majd a fesztivál ideje alatt.
Június 24-én este 21.00 órától a Herendi Gábor rendezte Toxikoma premiervetítése lesz az első amit a fesztiválközönség a Hangvilla Nagytermében széles-vásznon élvezhet. A vetítés utáni közönségtalálkozóra is szeretettel várják az érdeklődőket a szervezők.

Június 25-én pénteken további két premier várható, aznap a Hasadék és az Űrpiknik című magyar gyártású filmek kerülnek majd bemutatásra. Utóbbit a Freakin' Disco koncertje követi majd az Expresszóban.

Közel 100 film és számtalan kísérőprogram várja a mozgóképek szerelmeseit június végén a Hangvilla mellett Veszprémben az Agóra Kulturális Központban, a Szentháromság téren, az Óváros téren és az Expresszóba, Balatonfüreden a Tagore sétányon, a Balaton Moziban és a Vaszary Villában, valamint Balatonalmádiban a Wesselényi Strandon.

Részletes program: www.mozgokepfesztival.hu

A fesztiválon való részvétel ingyenes, de online előregisztrációhoz kötött.
Regisztráció ITT.


(Borítókép: Magyar Mozgókép Fesztivál / Facebook)
vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK