Boeing-Boeing tájékoztató

2020. november 7.
Kedves Nézőnk!
Az elmúlt napon közölt kormányfői bejelentés és a mai napon, a Magyar Közlönyben
megjelent hivatalos rendelet értelmében a járványügyi helyzetben újabb szigorítások léptek életbe, melyek jelentősen érintik a színházi előadásokat is.
A legsürgősebb intézkedések érintik a 2020. november 7-i, szombati Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című előadást is.
A rendelet értelmében a kötelező helykihagyásokkal és távolságtartással a Hangvilla nézőterén mindösszesen 150 néző foglalhat helyet. Mivel mindegyik előadásunkon körülbelül dupla ennyi bérletes és jegyvásárló nézőnk van, ezért a következő helyzetre kell közösen felkészülnünk:
        a fentiek értelmében az előre megváltott nézőtéri helyeket nem tudjuk biztosítani. Minden 3. széken ülhet néző, a többi szék technikailag sem lesz használható. Ezért a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A nézőteret az előadás kezdete előtt fél órával nyitjuk. Ezt a megoldást akkor tudjuk biztosítani, ha Önök előzetesen regisztrálnak, legkésőbb holnap, 2020. november 5-én 16.00 óráig jelen levelünkre küldött válaszlevél formájában. A 150. főnél sajnos le kell zárnunk a jelentkezést. Az e létszámon felüli nézőinknek november 7-én délután 14.00-tól plusz előadás keretében biztosítunk lehetőséget az előadás megtekintésére;
      azok jelentkezését is kérjük holnap 16.00 óráig, akik a jelenlegi
helyzetben egyáltalán nem kívánják megtekinteni az előadást;
     a szigorú maszkhasználat és 1,5 méteres távolságtartás az épület egész területén továbbra is kötelező, természetesen az előadás alatt is. Ugyanezt kérjük az előadás előtt és a szünetben, valamint a ruhatár, a büfé és a mosdók használatakor is;
 
Társulatunk minden tagja azon dolgozik, hogy megfeleljen a szigorított járványügyi
intézkedéseknek és nézőinknek biztonságot, felhőtlen kikapcsolódást, színvonalas szórakozást biztosítson.
 
Kérjük szíves együttműködését és gyors válaszát, hogy ígéretünknek meg tudjunk felelni.
 
Veszprém, 2020. november 4. 
Megértésüket köszönve tisztelettel
 
Vándorfi László
igazgató
vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK