A Pannon Várszínház tájékoztatása

2020. június 15.
A Pannon Várszínház tájékoztatása
Kedves Nézőink!

Magyarország kormánya 2020. március 11-i határozata értelmében az egész országra kiterjedő veszélyhelyzetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozására tett intézkedéscsomag részeként. A 100 főnél nagyobb létszámú, zárt helyiségben lévő rendezvényeket visszavonásig megtiltja.
A fenti rendelkezés értelmében előadásainkat határozatlan ideig nem tudjuk megtartani. Minden esetleges változásról időben tájékoztatjuk Önöket.

A koronavírus-járvány súlyosbodása miatt a Hangvilla épülete 2020. március 17-től zárva tart, így a Pannon Várszínház jegypénztára sem üzemel. Kolléganőnk hétfői és csütörtöki napokon 10-15 óra között telefonos ügyeletet tart a következő telefonszámon: 88/889-182, vagy elérhető e-mail-en a pannonjegy@hangvilla.com címen.

Akik még nem váltották vissza a márciusban elmaradt Birdie és Az élet csodaszép előadásokra szóló jegyeiket, megtehetik a március 31-i határidő után is, kérjük, várjanak türelemmel, míg az épület újra üzemelhet. Az interneten vásárolt jegyek automatikusan visszaváltásra kerülnek. Jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket email-tájékoztatást fog küldeni a visszatérítési folyamat indítását követően. Kérjük vegye figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján.
A többi tervezett előadást egy később egyeztetett időpontban szándékunkban áll megtartani, a már megvásárolt belépőjegyek az új időpontra érvényesek lesznek.

Tisztelettel kérjük megértésüket és színházunk iránti további szeretetüket.

Vándorfi László
Ügyvezető
vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK