Pannon Várszínház bérletmegújítás

2020. május 25.
Pannon Várszínház bérletmegújítás
Tisztelt Bérletesünk!

A koronavírus járvány valamennyiünket próbára tesz. A színház nemcsak a szórakozás, hanem a remény, a méltó élethez való ragaszkodás műfaja is. Mi színészek, színházi emberek akkor segíthetünk, ha ezt sugalljuk, sőt harsogjuk. Kérjük, tartson velünk továbbra is, így segíthetünk egymáson. Hívjon mást is, hogy a sokáig nélkülözött közösség körében lehessünk lélekben erősebbek.

20., jubileumi évadunk színházunk számára is az életben maradás próbája. Így tisztelettel kérjük, vásárolja meg mihamarabb bérletét, mely nézőink részéről a legnagyobb támogatás. Bérletárainkat csökkentettük, de sokat segíthet színházunk helyzetén, ha a kedvezményes (nyugdíjas és diák) bérlet helyett a teljes árút választja.

Bérletigényüket, bérlethosszabbítási szándékukat legkésőbb 2020. május 22-ig szíveskedjenek jelezni. (E-mailben pannonjegy@hangvilla.com címen vagy telefonon, hétfői és csütörtöki napokon 10-15 óra között a következő telefonszámon: 88/889-182) Azon bérleteseinknek, akik nem kérnek változtatást ülőhelyeiken, már 2020. április 27-től tudjuk biztosítani bérleteik megvásárlását. Ennek módjáról a későbbiekben tájékoztatjuk.

Akik változtatási igénnyel élnek, azoknak 2020. május 25-től van lehetőségük bérleteik megvásárlására. Azonban kérjük, hogy az ügyintézés gyorsítása érdekében, valamint a helyzetre való tekintettel a változtatás lehetőségétől ezúttal tekintsenek el.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az idei évadban a bérleteket 2020. július 10-ig értékesítjük.

Bérletáraink:
Premier bérlet 19.500 Ft
Teljes árú bérlet 17.500 Ft
Nyugdíjas- és diákbérlet 12.000 Ft
A Pannon Várszínház az idei évadban is biztosít részletfizetést bérletesei számára.
1. részlet fizetési határideje: 2020. május 25.
2. részlet fizetési határideje: 2020. szeptember 11.

Változatlan szeretettel várjuk Önt!

Bizalmát előre is megköszönve:
Vándorfi László
igazgató
vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK