Játék a kastélyban

2014. március 27.
Játék a kastélyban
Csütörtökön a Pannon Várszínház előadásában! Jegyek még kaphatók a Hangvilla jegypénztárában vagy a Rákóczi út 5. alatti Pannon jegyirodában.
Molnár Ferenc briliáns logikával szőtt és csalhatatlan színpadi érzékkel bonyolított darabjában egy tengerparti kastély két vendégszobáját összekötő ajtó játssza a "főszerepet". Hogy mire szolgál? Természetesen arra, hogy bonyodalmat okozzon.
A történetben Turai és Gál, a sikeres színműíró-páros fiatal pártfogoltjukkal és barátjukkal, Ádám Albert zeneszerzővel meglepetésszerűen érkezik Balogh Annie primadonna látogatására egy itáliai kastélyba. A fülig szerelmes Ádám a menyasszonya melletti szobát kapja, ám épp mikor a három barát készül kinyitni a szobákat elválasztó ajtót, szenvedélyes és alig félreérthető jelenet fültanúi lesznek, ami a gyönyörű színésznő és egykori szeretője, a korosodó drámai színész, Almády között zajlik. Ádám csalódottsága kétségessé teszi Annie-val készülő házasságát és az új operett zenéjének megírását is, amire eddigi boldogsága és a szerzőpár sarkallta. Vagy a kétségbeejtően mulatságos bonyodalmak sora csupán alkalmat szolgáltat arra, hogy a mindig bizakodó, csupa szív Turai zsenialitása még erre a reménytelen helyzetre is megoldást találjon? Molnár Ferenc világhírű műve páratlanul szellemes, elegáns játék, melyben döntse el ki-ki, hogy mi a valóság és a látszat, az igazság és a hazugság, az élet és a színház.
vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK