Napfényes Karácsony
Napfényes Karácsony
2021. június 24.
1980 óta Veszprém Város Vegyeskara minden karácsonykor színpadra állt, hogy zeneszerető közönségét ünnepi muzsikával ajándékozza meg. 40 év ünnepi koncertjei után a 2020. év terveit felülírta a vírus, másféle az elcsendesedés, a várakozás is. Szeretnénk megünnepelni Megváltónk születését, barátainknak, rokonainknak muzsikát ajándékozni, kézfogással, öleléssel, maszk nélkül együtt lenni,ezért a várakozást meghosszabbítjuk, a hagyományt nem szakítjuk meg: 2021. június 24-én "Napfényes Karácsony" címmel előadjuk az ünnepi muzsikát! Beethoven és Poulenc műveinek megszólaltatásában társunk lesz a Győri Filharmonikus Zenekar Medveczky Ádám karmester vezetésével,szólistáink pedig Zemlényi Eszter énekművész és Füzesséry Zoltán zongoraművész lesznek.
részletek
A Veszprémi Programiroda közleménye
A Veszprémi Programiroda közleménye
2021. május 1.
Kedves Közönségünk! Az aktuális járványügyi rendelkezéseknek megfelelően a Hangvilla épülete 2020. november 11-étől határozatlan ideig bezárja kapuit. A Veszprémi Programiroda rendezvényei a járványügyi korlátozások feloldásáig elmaradnak, jegypénztárunk zárva tart. Kérjük, az erre az időszakra meghirdetett koncertek és előadások lemondásáról, új időpontjáról és a jegyek visszaváltásának lehetőségeiről tájékozódjanak a www.hangvilla.com oldalon, az egyes események leírásában. Az információkat folyamatosan frissítjük, köszönjük türelmüket! Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.
részletek
A Pannon Várszínház közleménye
A Pannon Várszínház közleménye
2021. május 1.
Tisztelt Nézőink, kedves Bérletesek, Jegyvásárlók! A mai kormányfői bejelentés alapján értesítjük Önöket, hogy 2020. november 10-e éjféltől elrendelték többek között a szabadidős létesítmények, így a színházak bezárását is. Ennek következményeként - határozatlan ideig - nem tudunk az Önök rendelkezésére állni. Ahogy a tavaszi zárás után is teljesítettük ígértünket az előadások maradéktalan pótlását illetően, így ezt tesszük most is. Valamennyi, az évadra tervezett bérletes és bérleten kívüli előadásunkat megtartjuk, melyek módosult időpontjáról a zárások feloldását követően azonnal értesítjük Önöket. A legnagyobb tisztelettel köszönjük eddigi megértésüket és méltányosságukat. A Hangvilla zárt falai között, a megengedett létszámban tovább próbálunk, dolgozunk, teljesítve hivatásunkat. Önök a rendkívüli helyzetben sem maradnak színház nélkül, ennek körülményeiről, időpontjairól, technikai feltételeiről rövidesen tájékoztatjuk Önöket. Addig is fogadják szeretettel néhány napja indított online színházi újságunkat, melynek üzenetei most még aktuálisabbak. https://pannonline.blogspot.com Jegypénztárunk a 889-182-es telefonszámon ezen a héten 09.00 – 16.00-ig, pénteken 09.00 – 15.00-ig, november 16-tól az alábbi ügyeleti rendben lesz elérhető: hétfői és csütörtöki napokon 10.00 – 17.00-ig Jó egészséget kívánunk és bízunk a színház iránti töretlen szeretetükben. Veszprém, 2020. november 9. Üdvözlettel Vándorfi László és a Pannon Várszínház Társulata
részletek
Rendhagyó online műsor a Nemzeti Ünnep alkalmából
Rendhagyó online műsor a Nemzeti Ünnep alkalmából
2021. március 12.
A Veszprémi Programiroda március 15-én az Esszencia Zenekar koncertfelvételeiből készült ünnepi összeállítással emlékezik meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharcról. A rendhagyó ünnepi műsort a Veszprém Televízió YouTube csatornáján és televíziós adásában követhetik az érdeklődők. További információk: Az Esszencia Zenekar ünnepi műsora - ONLINE ESEMÉNY
részletek
A Pannon Várszinház jegypénztárának ünnepi elérhetőségei
A Pannon Várszinház jegypénztárának ünnepi elérhetőségei
2021. január 3.
Kedves Nézőink! Kérdés esetén december 19. és december 27. között, valamint december 30. és január 3. között kizárólag e-mailben, a pannonjegy@hangvilla.com e-mail címen érhetnek el minket. Jegypénztárunk a 88/889-182-es telefonszámon az alábbi ügyeleti rendben elérhető: december 28-án és 29-én 10-17 óra között.
részletek
Téli ünnepi esték a Pannon Várszínházzal
Téli ünnepi esték a Pannon Várszínházzal
2021. január 3.
December 16-án indul a PannON OtthON keretein belül a "Téli Ünnepi Esték" előadássorozatunk. Január 3-ig a következő előadások tekinthetők meg: · Tolcsvay László - Müller Péter - Müller Péter Sziámi: Mária evangéliuma (rockopera) · Vitéz Miklós – Vadnai László - Márkus Alfréd: Meseautó (zenés vígjáték) · Hámos György – Vajda Anikó: Mici néni két élete (vígjáték zenével) · Csajkovszkij – Kardos Tünde: Hattyúcskák tava (táncos mesejáték)
részletek
PannOn OtthON - vár az online Pannon Várszínház
PannOn OtthON - vár az online Pannon Várszínház
2020. december 20.
Örömmel jelentjük be, hogy indítjuk Online Pannon Várszínházunkat. Első körben archívumunkból válogatunk az elmúlt években sikerrel játszott előadásaink felvételei közül, majd folyamatosan frissítjük kínálatunkat. Ugyan az online színház nem lehet igazi színház, ám ezekben az embert próbáló időkben is rendkívül fontos számunkra, hogy kapcsolatban maradhassunk Közönségünkkel. Az online megtekinthető előadások egyúttal lehetőséget teremtenek arra is, hogy aki teheti és szeretné, jegyvásárlásával hozzájárulhasson színházunk fennmaradásához. Jegyek elérhetőek itt: https://online-pannonvarszinhaz.jegy.hu/ #/event Köszönjük támogatásukat! Találkozzunk (PannON) OtthON!
részletek
PannON OtthON - online színházi előadások az egész családnak
PannON OtthON - online színházi előadások az egész családnak
2020. december 3.
Nemrégiben indult PannON OtthON elnevezésű online színházi projektünk kínálatában már találhatóak mesejátékok, gyermek színházi darabok és az egész család számára kikapcsolódást nyújtó felvételek is. Az online színház további előnye, hogy családonként elegendő egy jegyet váltani az előadásokra, így talán még többekhez juttathatjuk el a színházi élmény, az otthoni minőségi szórakozás lehetőségét. A jegyvásárlás a Jegy.hu oldalán, az online fül alatt található. Minden előadásunk egy héten át elérhető, ezen időtartamon belül bármikor megtekinthetőek a felvételek, akár többször is. Minden online váltott jegy hozzájárul színházunk fennmaradásához, így ezúton is köszönjük támogatásukat! November 25-től december 2-ig megtekinthető előadásaink: William Shakespeare: A makrancos hölgy Nógrádi Gábor: Az anyu én vagyok! Szakács Krisztina - Süle Zsolt - Egyed Brigitta: Csudabogarak
részletek
Boeing-Boeing tájékoztató
Boeing-Boeing tájékoztató
2020. november 7.
Kedves Nézőnk! Az elmúlt napon közölt kormányfői bejelentés és a mai napon, a Magyar Közlönyben megjelent hivatalos rendelet értelmében a járványügyi helyzetben újabb szigorítások léptek életbe, melyek jelentősen érintik a színházi előadásokat is. A legsürgősebb intézkedések érintik a 2020. november 7-i, szombati Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című előadást is. A rendelet értelmében a kötelező helykihagyásokkal és távolságtartással a Hangvilla nézőterén mindösszesen 150 néző foglalhat helyet. Mivel mindegyik előadásunkon körülbelül dupla ennyi bérletes és jegyvásárló nézőnk van, ezért a következő helyzetre kell közösen felkészülnünk:         a fentiek értelmében az előre megváltott nézőtéri helyeket nem tudjuk biztosítani. Minden 3. széken ülhet néző, a többi szék technikailag sem lesz használható. Ezért a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A nézőteret az előadás kezdete előtt fél órával nyitjuk. Ezt a megoldást akkor tudjuk biztosítani, ha Önök előzetesen regisztrálnak, legkésőbb holnap, 2020. november 5-én 16.00 óráig jelen levelünkre küldött válaszlevél formájában. A 150. főnél sajnos le kell zárnunk a jelentkezést. Az e létszámon felüli nézőinknek november 7-én délután 14.00-tól plusz előadás keretében biztosítunk lehetőséget az előadás megtekintésére;       azok jelentkezését is kérjük holnap 16.00 óráig, akik a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem kívánják megtekinteni az előadást;      a szigorú maszkhasználat és 1,5 méteres távolságtartás az épület egész területén továbbra is kötelező, természetesen az előadás alatt is. Ugyanezt kérjük az előadás előtt és a szünetben, valamint a ruhatár, a büfé és a mosdók használatakor is;   Társulatunk minden tagja azon dolgozik, hogy megfeleljen a szigorított járványügyi intézkedéseknek és nézőinknek biztonságot, felhőtlen kikapcsolódást, színvonalas szórakozást biztosítson.   Kérjük szíves együttműködését és gyors válaszát, hogy ígéretünknek meg tudjunk felelni.   Veszprém, 2020. november 4.  Megértésüket köszönve tisztelettel   Vándorfi László igazgató
részletek
Zenetörténeti előadás elmarad!
Zenetörténeti előadás elmarad!
2020. november 7.
Kedves Vendégeink! A 2020. november 6. 18:00 órára tervezett Zenetörténeti előadás a Hangvilla konferenciatermében elmarad. Az előadást 2021-ben pótolni fogjuk. Megértésüket köszönjük!
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK