Kilátó kulturális magazin- Vegyeskar 60. jubileum
2016. szeptember 29. | forrás: www.veszpremtv.hu
A Veszprém Tv Kilátó című kulturális magazinjában szó esett a 60 éves vegyeskarról is.
részletek
KÓRUSÜNNEP – „…amit másoknak adtál”
2016. szeptember 26. | forrás: www.veszpremkukac.hu
A kóruséneklés a pillanat művészete, hiszen a sok munkával létrehozott előadás, amint elhangzik, el is illan – mondta tegnap délelőtt Erdélyi Ágnes karnagy Veszprém Város Vegyeskarának 60. jubileumi közgyűlésén a Hangvillában, amelyre az együttes minden egykori tagja meghívást kapott. Így tekintve az elmúlt hatvan évre, különösen nagy öröm, hogy folytatni és megtartani tudták mindazt az értéket, amit a kórus az alapítók szándéka szerint mind a mai napig képvisel.
HangVilla
Veszprém kulturális beágyazottsága nélkül nem működne a Hangvilla
2016. március 4. | forrás: vehir.hu
Multifunkcionális közösségi teret ígértek, ahol méltó módon áldozhatunk a kultúrának, ez az ígéret pedig maradéktalanul meg is valósult. A Hangvilla az elmúlt évek egyik leglátványosabb veszprémi sikere – ennek mibenlétéről, jövőbeli tervekről beszélgettünk Bélafi Lászlóval, a Hangvillát üzemeltető Swing-Swing Kft. ügyvezetőjével.
Halottak napi hangverseny
2015. október 30. | forrás: www.veol.hu
Mozart Requiemje csendült fel Veszprém Város Vegyeskara és a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában a Hangvillában.
(Nagy)apák rock and rollja - Gondolatok a Hobo 70 című koncertről
2015. október 26. | forrás: www.veol.hu
Veszprém- Ha viharban született, ez már tényleg a (nagy)apák rock and rollja. Még akkor is, ha mindig másért hajtunk, és csak a hetedikek lehetünk.
Mesedarab meglepetésekkel
2015. október 20. | forrás: www.veol.hu
Egy mesedarab akkor jó, ha a felnőttek sem unják, mert olyan poénok vannak elrejtve a darabban, amelyeken minden korosztály jól tud szórakozni - véli Keresztesi László, a Mesevarázs című alőadás egyik ötletgazdája.
Párok a zongoránál
2015. október 13. | forrás: www.veol.hu
Két házaspár összefogásából született meg a Magyar Zongorás Négyes, amely csatlakozott az adománygyűjtéshez a veszprémi hangversenyzongoráért.
HangVilla
Gálaest és körözöttes kifli -Emeletenként más más értéket tárt a közönség elé Alsóörs
2015. szeptember 22. | forrás: www.veol.hu
A Hangvilla színházterme teljesen megtelt, fiatalok, idősebbek, alsóörsiek és veszprémiek is kiváncsiak voltak a bemutatkozó gálaestre szombaton.
részletek
Észtek kapták a közönségdíjat a Vivace kórusfesztiválon
2015. július 5. | forrás: www.veol.hu
Az észt testvérvárosból érkező Tartui Egyetem Kórusa kapta a közönségdíjat a Vivace nemzetközi kórusfesztivál szombat esti gálahangversenyén.
A Vegyeskar muzsikával ünnepelt
2015. június 10. | forrás: www.veol.hu
Veszprém Város Vegyeskara és kóruscsaládja az elmúlt évad legkedvesebb dalait, kórusműveit adta elő a Családi hangversenyen
Rendezvények