Örömöt okoz számomra, hogy építhetek
2015. március 18. | forrás: www.vehir.hu
A társadalmi szerepvállalás előnyeiről és hátrányairól beszélgettünk a Pro Urbe-díjjal kitüntetett Bélafi Lászlóval.
részletek
Motoros árverés: hárman "nyertek"
2015. március 1. | forrás: www.veol.hu
Veszprém - Szombaton este elkelt a Veszprémi Motoros Egyesület által árverésre bocsátott Pannónia T5-ös motorkerékpár.
Véget nem érő játszmák - A három testőr a színpadon
2015. március 1. | forrás: www.veol.hu
Veszprém - A hatalmi játszma, a becsület és a lojalitás kérdéseit járja körbe a Pannon Várszínház A három testőr című, sok szereplőt mozgató, bonyolult cselekményszövésű előadása.
A klasszikus édességek lelőhelye
2015. február 10. | forrás: www.vehir.hu
A több mint egy éve nyílt Historia Hangvilla Kávézójában Roll Kornél cukrászmestert és Döbröntei Péter üzletvezetőt kérdeztük a süteményekről.
Mindenki talál benne értéket
2015. január 19. | forrás: www.vehir.hu
Tompos Kátya számára első a színház, azonban énekesnőként is csodákra képes a színpadon. Kedden a veszprémiek is megbizonyosodhatnak erről.
Ajka a Pannon Várszínház újabb telephelye lesz
2015. január 18. | forrás: www.veol.hu
Nem települ máshová a Pannon Várszínház, viszont Ajka a teátrum újabb telephelye, meghatározó helyszíne lesz, mondta érdeklődésünkre Vándorfi László, az intézmény igazgatója.Hozzátette, a színház veszprémi feladatvállalása a Hangvillában változatlan marad.
HangVilla
Megyebál aukcióval: Folytatódik a széles körű kezdeményezés
2015. január 14. | forrás: www.veol.hu
Régi hagyományt elevenít fel az idén hetven éves Napló és a Pannon Lapok Társasága, mivel 2000 óta nem tartottak megyebált a városban. - Fogalmazott Németh F. Bernadett a Napló főszerkesztője sajtótájékoztatón a Hangvillában.
HangVilla
Virtuózok
2015. január 3. | forrás: www.veol.hu
Teltház. Művészpalánták. Párásodó szemek. Vastaps. Az M1-en és most testközelben, elsőként Veszprémben, a Hangvilla színpadán is.
részletek
New Yorkból érkezik az aranyhangú kórus
2014. november 30. | forrás: www.veol.hu
Európai körútjának részeként december 18-án a Hangvillában ad koncertet a világhírű afroamerikai The Golden Voices of Gospel hangszeres énekegyüttes.
Egyéves a Hangvilla
2014. november 29. | forrás: www.veol.hu
A megyeszékhely kulturális nagyvárosi mivoltát is bizonyítja az épület sikersztorija. Egy év alatt 100 ezer néző fordult meg fizető vendégként a Hangvillában, ami országos szinten is kiemelkedő eredménynek számít. Veszprém kulturális nagyváros, vallja Bélafi László, a tulajdonos Swing-Swing Kft. ügyvezető igazgatója.
Rendezvények
Összes rendezvény