A szabin nők elrablása című darabot mutatta be a Pannon Várszínház
2017. február 12. | forrás: www.veol.hu
Veszprém – Klasszikus báj, remek színészi alakítások jellemzik a Pannon Várszínház legújabb előadását.
Kesztyűs kézzel bánnak vele
2017. január 27. | forrás: www.veol.hu
Veszprém - Vásáry Tamás, Nyári Jenő zongoraművészek, fiatal veszprémi zongoristák, Kováts Péter hegedűművész, a Mendelssohn Kamarazenekar és Veszprém Város Vegyeskara léptek fel a zongora bemutató ünnepségen a Hangvillában.
Séta a képek előtt
2017. január 27. | forrás: www.veol.hu
Veszprém – Az új Steinway zongorához kapcsolódott a Hangvillában az a tárlatvezetés, amelynek központi témája a zene, a zongora volt.
Az álom megvalósult
2017. január 25. | forrás: www.veol.hu
Veszprém - Sikeresen zárult a Zongora Veszprémnek jótékonysági akció, a különleges hangszert tegnap este ünnepélyes gálakoncerten mutatták be a nagyközönség előtt a Hangvillában.
A korona nyomában
2017. január 24. | forrás: www.veol.hu
Veszprém - Milyen jó lenne, ha mi is olyan szenvedéllyel tudnánk beszélni a munkánkról, mint Pálffy Géza.
Közösségi tér
2017. január 21. | forrás: www.veol.hu
Az ókori görög közösségek még a teljes embert vonták be a sokrétű társadalmi érintkezésbe, mára eljutottunk oda, hogy a világ történései egy fotelből valós időben követhetőek, és akár minden szükségletünk házhoz szállítható.
Díjat nyert a Hangvilla
2016. december 14. | forrás: veszprem.offmedia.hu
Pénteken Budapesten az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) évzáró ünnepségén kihirdették az Építőipari Nívódíj és a Lechner Ödön Díj 2016-os nyerteseit. Középület és kulturális létesítmény kategóriában a veszprémi Hangvilla nyert.
Építőipari nívódíj a Hangvillának
2016. december 9. | forrás: www.veol.hu
Veszprém, Budapest – Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége rangos szakmai elismerését vehette át Budapesten a Hangvilla kivitelező, tervező és beruházó stábja.
Megérkezett a zongora
2016. november 30. | forrás: veol.hu
Veszprém - Országos tekintetben is unikum, hogy tisztán társadalmi, alapítványi kezdeményezésére nagyrészt közadakozásból sikerült megvalósítani egy ilyen volumenű adománygyűjtést – mondta Kováts Péter, a Veszprémi Hangversenyteremért Közhasznú Alapítvány képviseletében a Zongora Veszprémnek elnevezésű közadakozási akció sajtótájékoztatóján.
részletek
Vihar és szerenádok - A Mendelssohn Kamarazenekar koncertjét hallhatta a közönség
2016. november 21. | forrás: www.veol.hu
Veszprém – Ismert szerzők népszerű művei csendültek fel a Mendelssohn Kamarazenekar koncertjén a Hangvillában.
Rendezvények
Összes rendezvény