HangVilla
Veszprém kulturális beágyazottsága nélkül nem működne a Hangvilla
2016. március 4. | forrás: vehir.hu
Multifunkcionális közösségi teret ígértek, ahol méltó módon áldozhatunk a kultúrának, ez az ígéret pedig maradéktalanul meg is valósult. A Hangvilla az elmúlt évek egyik leglátványosabb veszprémi sikere – ennek mibenlétéről, jövőbeli tervekről beszélgettünk Bélafi Lászlóval, a Hangvillát üzemeltető Swing-Swing Kft. ügyvezetőjével.
Halottak napi hangverseny
2015. október 30. | forrás: www.veol.hu
Mozart Requiemje csendült fel Veszprém Város Vegyeskara és a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában a Hangvillában.
(Nagy)apák rock and rollja - Gondolatok a Hobo 70 című koncertről
2015. október 26. | forrás: www.veol.hu
Veszprém- Ha viharban született, ez már tényleg a (nagy)apák rock and rollja. Még akkor is, ha mindig másért hajtunk, és csak a hetedikek lehetünk.
Mesedarab meglepetésekkel
2015. október 20. | forrás: www.veol.hu
Egy mesedarab akkor jó, ha a felnőttek sem unják, mert olyan poénok vannak elrejtve a darabban, amelyeken minden korosztály jól tud szórakozni - véli Keresztesi László, a Mesevarázs című alőadás egyik ötletgazdája.
Párok a zongoránál
2015. október 13. | forrás: www.veol.hu
Két házaspár összefogásából született meg a Magyar Zongorás Négyes, amely csatlakozott az adománygyűjtéshez a veszprémi hangversenyzongoráért.
HangVilla
Gálaest és körözöttes kifli -Emeletenként más más értéket tárt a közönség elé Alsóörs
2015. szeptember 22. | forrás: www.veol.hu
A Hangvilla színházterme teljesen megtelt, fiatalok, idősebbek, alsóörsiek és veszprémiek is kiváncsiak voltak a bemutatkozó gálaestre szombaton.
részletek
Észtek kapták a közönségdíjat a Vivace kórusfesztiválon
2015. július 5. | forrás: www.veol.hu
Az észt testvérvárosból érkező Tartui Egyetem Kórusa kapta a közönségdíjat a Vivace nemzetközi kórusfesztivál szombat esti gálahangversenyén.
A Vegyeskar muzsikával ünnepelt
2015. június 10. | forrás: www.veol.hu
Veszprém Város Vegyeskara és kóruscsaládja az elmúlt évad legkedvesebb dalait, kórusműveit adta elő a Családi hangversenyen
Dicsőítés dobokkal és sípokkal
2015. április 14. | forrás: www.veol.hu
Különleges élményben lehetett része a veszprémi zenekedvelő közönségnek: andokbeli népzenét és az Andok Mise című művet hallhatta a Hangvillában.
HangVilla
Jótékonysági koncerttel is támogathatnák a gyűjtést
2015. április 1. | forrás: www.veol.hu
A közadakozás a zongoráért példátlan összefogást eredményezett, az érdeklődést továbbra is életben kell tartani.
Rendezvények
Összes rendezvény