Archív esemény
Presser Gábor és Rúzsa Magdi Duett Koncertje
Veszprémi Programiroda
Műfaj: koncert  |  Műsoridő: 90p
Angyal Mellettem - KONCERTRE MINDEN JEGY ELKELT!
Leírás
“Több, mint tíz éve, hogy Rúzsa Magdi besétált a Megasztár stúdiójába és az első válogatáson csak úgy mezitláb, kiséret nélkül elénekelte az Aprócska bluest. A zsűri, benne Presserrel igencsak a hatása alá került s ez aztán így történt a közönséggel is, mikor adásban megláthatták a Vajdaságból jött lányt.
Eltelt néhány hónap és Rúzsa Magdi megnyerte a Megasztárt. A sorozat után kettejük útja nem teljesen vált szét, a tíz év alatt, ha nem is sokszor - összesen huszonegy alkalommal – léptek fel együtt és Presser ez idő alatt írt is három dalt Magdinak. Az “Egyszer” című dal megjelenése és meglehetős sikere után megsokasodtak a felkérések kettejük együttes fellépésére, így lassacskán kialakult az elképzelés egy olyan koncertről, ahol már nem csak néhány dal erejéig vendégeskedik, hanem egy mindkettejükre épülő közös előadást láthat a közönség. “

Nem mellesleg, ezeken a koncerteken játszák első alkalommal Presser Rúzsa Magdinak írt új dalát, az ANGYAL MELLETTEM címűt, mely aztán kettejük közös koncertjének címe is lett.

A KONCERTRE MINDEN JEGY ELKELT!

Régi és új dalok váltják egymást, köztük nem egy olyan, melyet Presser jóval Rúzsa születése előtt írt.
Az előadás egy részében csak ők ketten vannak a színpadon, de aztán csatlakozik hozzájuk három - Presser által meghívott - muzsikus, és akkor a valaha látott-hallott egyik legkülönösebb felállítású zenei együttes kíséri a két énekest.
ARCHÍV! Az esemény már véget ért!
2018.12.17.   |   hétfő|   19:00
Nagyterem
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK