Családi koncert 2017
Családi koncert 2017
2017. június 11.
Veszprém Város Vegyeskarának kóruscsaládja hagyományos évadzáró nyárköszöntő hangversenye. A vidám, sok közös énekléssel tarkított műsorban fellép Veszprém Város Vegyeskara, Vokálja, a "Dúdoló" népzenei műhely és a Kőris zenekar. Szeretettel várunk minden dalos barátot – köszöntsük muzsikával a nyarat! Jegyár: 1.000,- Ft.
részletek
Dr. Csernus Imre előadása Veszprémben
Dr. Csernus Imre előadása Veszprémben
2017. május 30.
Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni. Egyik rajongója írja: "Én azért imádom Csernus dokit, mert éppen a nyers-őszinteségével nagyon sok hibámra ráébresztett, sok hiányosságomat felismertem általa, és egyben az erősségeimet is.... Ezért még jó darabig el fogok járni az előadásaira, hogy minél több önismeretet, tudást magamba szívjak, és tanuljak akár mások hibáiból is...."
részletek
Révész Richárd Latin Trió
Révész Richárd Latin Trió
2017. május 25.
Hazánk első számú latin jazz triója tart lemezbemutató koncertet Veszprémben, a Hangvilla Kamaratermében. Műsorukon latin dalok jazzes feldolgozásai, jazz standardek latinos feldolgozásai, valamint saját dalok szerepelnek. Révész Richárd-zongora Fonay Tibor-nagybőgő, basszusgitár Czibere József-ütőhangszerek
részletek
Anyák napi Operettgála
Anyák napi Operettgála
2017. május 18.
A Monarchia Operett operett-revü show-ja méltán érdemelte ki a kritikusok szerint a "leglátványosabb magyar operett gála" címet. Az operett műfaja újra aranykorát éli, ezért a Monarchia Operett operett-revü show-ja hamar közönség-kedvenc lett itthon és külföldön. A társulat látványos, színvonalas gáláihoz évek óta hozzászokhatott a közönség. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak. Amerikában, Izraelben, Németországban , Erdélyben is a közönség kedvence lett. A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak a gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága. Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa, akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet. Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon, stb. Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában. A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Az Anyák napi Operettgála sztárja Koós János lesz aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik. és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával és új repertoárjában a Csókos asszony dallamai is megszólalnak. Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében… Jegyárak: I. kategória: 4.900 Ft. (5. sor) II. kategória: 4.500 Ft. (oldalpáholyok és nézőtér, kivéve az 5. és 15. sor) III. kategória: 3.900 Ft. (15. sor)
részletek
Kiss Ádám a Hangvillában!
Kiss Ádám a Hangvillában!
2017. május 17.
Dumaszínház: Humor sapiens - a felegyenesedés hátrányai Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje a Hangvillában. Kiss Ádám: A Dumaszínház egyik legfiatalabb tagja, aki már akkoriban stand-upolt, amikor még nem is sejtette, hogy ez a műfaj létezik. Szalagavató-forradalmár, az iskolarádió fenegyereke. Gyerekkorában Fábry Sándor szeretett volna lenni. Tőle tudjuk, hogyan lehet lapostányérral pókerezni, miért visel napszemüveget a nap, és mit jelent a wellness-ajánlatokban a csokoládépakolás. A játékkonzol-függő humorfesztivál győztes, Kissfilm rendező és vágó. A welcome-rántotthús fogalmának megalkotója, aki titokban szeretne sütemény-stylist lenni, de semmiképpen nem lila lakkdzsekiben, legfeljebb egy Szütyiő-vel. Panel-Lackó hű barátja, a piszológus nővér öccse, a vérvételek és tanévnyitók antihőse. A Kiss Kiss Benk Benk című könyv szerzői közül Kiss Kiss. Nagy Éva reciproka, Nagy Feró inverze, a szép, magyar, irodalmi nyelv elkötelezett védelmezője. A Dumaszínház FC válogatott játékosa. Mottója: Az élethez kell egy szerencsi Kiss Benk Dénes: A jászárokszállási, ősi magyar nevettető-klán leszármazottjának vallja magát, genetikai kódjában már gyerekként kimutatták a viccelődésre való hajlamot. Vele született humorista adottságait előbb általános-, és középiskolai tanárai, később pedig az egyetemi kreditrendszer igyekezett elnyomni, hogy aztán a szórakoztatás iránti vágy felhajtóereje, elemi erővel repítse el a dumaszínpadig. A kotyogós kávéfőző hangutánzó mestere, a populáris Pápa-zene támogatója, a Magdi anyus klón-hadsereg tervezője, aki megjelölte Overdose-t az iwiw-en. Gépészmérnökből lett poénművész, Aranykacaj-díjra jelölt viccmester, a Tölcsérek Rambóhoz című operett szerzője. Jegyár: 3.100,- Ft.
részletek
MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE - Négy húron a nagyvilágban
MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE - Négy húron a nagyvilágban
2017. május 12.
A bérletsorozat 5. hangversenye május 12. és 13-án! NÉGY HÚRON A NAGYVILÁGBAN SZTRAVINSZKIJ: Concerto in D „Bázeli concerto” MOZART: C-dúr rondó hegedűre és zenekarra PLEYEL: D-dúr hegedűverseny SCHUBERT–MAHLER: d-moll „A halál és a lányka” vonósnégyes (zenekari változat) Közreműködik: SZABADI VILMOS LISZT-díjas hegedűművész
részletek
Allegro Barbaro - A Muzsikás együttes és Fülei Balázs koncertje
Allegro Barbaro - A Muzsikás együttes és Fülei Balázs koncertje
2017. május 7.
Bartók, Kodály zongoradarabjai és népzene a Muzsikás együttes és Fülei Balázs közös koncertjén a Hangvillában 2017. május 7-én vasárnap.
részletek
Myrtill és a Swinguistique: PIAF
Myrtill és a Swinguistique: PIAF
2017. május 2.
Micheller Myrtill és 4 fős zenekara a múltszázad Franciaországának hangulatát idézi fel, vidám gipsy swing stílusban. Az aranylemezes formáció új, Edith Piaf sanzonjait feldolgozó lemezbemutató koncertműsora lesz látható Veszprémben, a Hangvillában.
részletek
Filharmónia bérlet
Filharmónia bérlet
2017. április 27.
Kedves Vendégeink! A Filharmónia Magyarország utolsó bérletes előadásának időpontja tévesen lett feltüntetve a korábban megváltott bérleteken. A Budapesti Fesztivál Zenekar koncertje április 29-én szombaton 19 órakor kerül megrendezésre. Megértésüket köszönjük!
részletek
Müller Péter - Aranyfonál
Müller Péter - Aranyfonál
2017. április 12.
Előadás a lélek halhatatlanságáról. Az élet körforgásának szimbólumai minden hétköznapi történésben felfedezhetők, ha nyitott szemmel és nyitott szívvel vagyunk jelen a világban. Most egy olyan előadásra hívjuk Önöket, ahol nem kisebb körforgásról, mint élet és halál dolgáról osztja meg gondolatait az ismert és bölcs gondolkodó, Müller Péter. Ez az előadás a lélek halhatatlanságáról szól és Müller Péter azon művésztársairól és példaképeiről, akik felismerték a szellemvilággal való összeköttetés jelentőségét. Szellemhazánkkal akkor is kapcsolatban állunk, ha ez egyáltalán nem tudatosul bennünk, hiszen összeköt minket az úgynevezett „aranyfonál”.
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK