Pribojszki Mátyás a Hangvillában!
Pribojszki Mátyás a Hangvillában!
2018. december 12.
Pribojszki Mátyás bemutatja: JUMPING MATT & HIS COMBO feat. CUSTOM BIG BAND “Dressed up” lemezbemutató koncert
részletek
Hadházi László önálló előadása
Hadházi László önálló előadása
2018. november 21.
TÉVÉLACI – A világ és ami helyette van Hadházi egész estés szellemi mélyrepülése a bulvár hírek, a valóság és a virtuális lét ormai közt. Gyógyítható-e az információ-függőség? Hogyan szokjunk le az álhírekről? Kinek szól a rádió? Miért tagadjuk, miért nézzük, miért nem? Hogyan változik a nyelv? Mi az a vízkóla? Befér-e az elefánt a kocsi mosóba? Kopasztják-e az articsókát? Hogyan kell kimosni egy cirkuszi sátrat? Mindenre nincs válasz csak még több titok. Kockázat és mellékhatás nélkül. Most 20%-kal több poén. Jegyár: 3.300 Ft
részletek
Parno Graszt - Lemezbemutató koncert a Hangvillában!
Parno Graszt - Lemezbemutató koncert a Hangvillában!
2018. november 16.
A nyírségi Parno Graszt („fehér ló”) tizenöt éve működött már, amikor 2002-ben debütáló albumával felkerült az európai világzenei rádiósok sikerlistájának hetedik helyére. Ezután hazai és külföldi turnék sorozata vette kezdetét, meghódítva Közép- és Nyugat-Európát, Indiát és az Egyesült Államokat, majd elkápráztatva a koppenhágai világzenei vásár, a WOMEX szakmai közönségét is. Lemezeiket (Rávágok a zongorára, Járom az utam, Ez a világ nekem való, Reggelig mulatok) konzekvensen ugyanaz a természetes előadásmód jellemzi, frissességgel, könnyedséggel és bámulatos pörgéssel telítve. 2016-ban az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójának döntőjéig „vágtázott” a Fehér ló, magával ragadva a popzenék rajongóinak szélesebb körét is.
részletek
HABANA SOCIAL CLUB Veszprémben!
HABANA SOCIAL CLUB Veszprémben!
2018. november 15.
A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2018-as világkörüli turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.
részletek
Folytatódnak az opera és balett vetítések a Hangvillában!
Folytatódnak az opera és balett vetítések a Hangvillában!
2018. november 4.
MacMillan: Mayerling című balettjével kezdődik az opera és balett vetítések évada. A mű különlegessége, hogy Liszt Ferenc zenéjére íródott és az Osztrák-Magyar Monarchia idején játszódik. A Mayerling a Royal Ballet repertoárjának egyik klasszikus eleme, érzelmi mélysége és megkapó látványvilága mellett a legnehezebb szerepeket jelenti a férfi táncosok számára. Kenneth MacMillan egy igen összetett művet koreografált Rudolf herceg, a Habsburg Birodalom gyötrődő trónörökösének alakja köré. A balett kezdetétől fogva nyilvánvaló, hogy az Osztrák–Magyar Monarchia csillogó világát áthatja az a sötét és kegyetlen szexuális és politikai intrika, amely végül a mű erőszakos csúcspontjához és a kettős öngyilkossághoz vezet. A koreográfus a számos, különböző karakterű szóló és a felkavaró, fülledt hangulatú pas de deux-k mellé impresszív tánckart álmodott meg. A mű, amelyet szinte szétfeszít az őrület és a szenvedély intenzitása, kiváló bizonyíték arra, hogy a valóság gyakran sokkal botrányosabb, mint a fikció.
részletek
Szulák Andrea – Így… című koncertjét október 13-án láthatjuk, hallhatjuk a Hangvilla színpadán
Szulák Andrea – Így… című koncertjét október 13-án láthatjuk, hallhatjuk a Hangvilla színpadán
2018. október 13.
Szulák Andrea a Budapest Kongresszusi Központ közel kétezer fős közönsége előtt adott Így... című szimfonikus gálakoncertje után a vidéki nagyvárosokat is megörvendezteti varázslatos hangjával. Az országos turné következő állomása 2018. 10. 13-án este 19.00 órakor a veszprémi Hangvilla. A művésznő különleges hangulatú koncertjén ismert és szeretett dalai mellett nemrégiben megjelent nagylemezének műsorszámait is hallhatják a zenekedvelők. A koncertturnén közreműködik Szulák Andrea kvintettje és vonószenekara. Művészeti vezető, hangszerelés – Elek Norbert Nr1Media Produkció – produkciós vezető Balatoni Bernadett Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnő, akit több alkalommal is az év énekesőjévé választottak, nagysikerű önálló produkciói mellett számos színházi és musical-szerepben is hallhattuk már, dalai nap mint nap szerepelnek a rádiók műsorán. Lenyűgöző hangja és személyisége, utánozhatatlan színpadi megjelenése, könnyed humora, az általa képviselt stílus valósággal vonzza az igényes zene kedvelőit.
részletek
Boggie Unplugged Lemezbemutató Koncert
Boggie Unplugged Lemezbemutató Koncert
2018. szeptember 26.
Csemer Boglárka, alias Boggie 2018 szeptember 26-án a Hangvilla színpadán lép fel zenekarával!
részletek
Pannon Várszínház jegypénztár rövidített nyitva tartás
Pannon Várszínház jegypénztár rövidített nyitva tartás
2018. augusztus 31.
Kedves Vendégeink! A Pannon Várszínház jegypénztára az alábbiak szerint tart nyitva augusztus utolsó hetében: 08.27. Hétfő: ZÁRVA 08.28. Kedd: 9:00-16:00 (ebédszünet: 12:00-12:30) 08.29. Szerda: 9:00-16:00 (ebédszünet: 12:00-12:30) 08.30. Csütörtök: 9:00-16:00 (ebédszünet: 12:00-12:30) 08.31. Péntek. 9:00-15:00 (ebédszünet: 12:00-12:30)
részletek
Pénztár zárva!
Pénztár zárva!
2018. augusztus 12.
Kedves Vásárlóink! A Veszprémi Programiroda jegypénztára augusztus 8-12 között technikai okok miatt zárva tart. Nyitás augusztus 13-án, hétfőn. Megértésüket köszönjük!
részletek
Royal Opera House - Tosca
Royal Opera House - Tosca
2018. június 17.
Az évad utolsó közvetítése a londoni Royal Operaházból június 17-én vasárnap a Hangvilla nagytermében.
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK