Kiscsillag
Kiscsillag
2014. április 17.
Kiscsillag koncert a Hangvilla nagytermében április 17-én 19 órakor.
részletek
KELEMEN BARNABÁS és a MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR hangversenye
KELEMEN BARNABÁS és a MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR hangversenye
2014. április 15.
KELEMEN BARNABÁS és a MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR hangversenye Műsor: Hubay Jenő káprázatos technikát igénylő Carmen-fantáziája, valamint Saint-Saëns és Mozart művei. Kelemen Barnabás korosztályának egyik legkiemelkedőbb, legsokoldalúbb művésze, mind hegedűművészként s brácsistaként elhivatott kamarazenész és kvartettmuzsikus, karmester, világszerte tart mesterkurzusokat, 2005-től a Zeneakadémia docense. Gyakori szólistája London, Berlin, Amszterdam, München, Tokió, Budapest, Prága, Hong-Kong, Rió, Fokváros, Kuala Lumpur városok szimfonikus zenekarainak, olyan termekben, mint pl. a New York-i Carnegie Hall, a Berlini Filharmónia, a tokiói Suntory Hall vagy az amszterdami Concertgebouw... Olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Lorin Maazel, Sir Neville Marriner, Vladimir Jurowski, Krzystof Urbanski, Michael Stern, Marek Janowski, Kocsis Zoltán, Fischer Iván, Ránki Dezső, Eötvös Péter, Perényi Miklós, Steven Isserlis, Kokas Katalin. Nevéhez fűződik többek között Ligeti, Kurtág, Schnittke s Gubajdulina műveinek magyarországi, ill ősbemutatói. Kelemen Barnabás rögzíti Bartók szólóhegedűre írott valamennyi művét a Hungaroton “Bartók Új Sorozat” számára Kocsis Zoltán partnereként. 14 szólólalbumot ill. egy dupla DVD felvételt készített, melyek közül számos lemez rangos nemzetközi elismerést kapott. A magyar államtól kapott 1742-es “Ex-Kovács Dénes” Guarneri del Gesú mesterhegedűn játszik. Az egyes koncertekre jegyeket, és a hátralévő hangversenyekre bérleteket a Petőfi Színház jegyirodájában hétfőtől csütörtökig 8:00–16:00 óráig, pénteken 8:00–14:00 óráig lehet váltani.Jegyárak: 4000 Ft, 3500 Ft, 3000 Ft
részletek
Veszprémi Művész Céh
Veszprémi Művész Céh
2014. április 14.
25 éves jubileumi kiállítás, megtekinthető a Hangvillában 2014. április 22-ig, naponta 10-20 óra között.
részletek
Újra Szaxofon Kávéház
Újra Szaxofon Kávéház
2014. április 12.
Április 12-én újra fellép a Swing-swing Együttes a Hangvilla kávézójában. Igazi kávéházi hangulat, a 20-as évek zenéjétől napjainkig.
részletek
Őrizd az álmod
Őrizd az álmod
2014. április 3.
Vastag Csaba és Vastag Tamás közös koncertje április 3-án este 19 órakor
részletek
Ma Dumaszínház!
Ma Dumaszínház!
2014. április 1.
A Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter közös estje április elsején.
részletek
Játék a kastélyban
Játék a kastélyban
2014. március 27.
Csütörtökön a Pannon Várszínház előadásában! Jegyek még kaphatók a Hangvilla jegypénztárában vagy a Rákóczi út 5. alatti Pannon jegyirodában.
részletek
Szörényi Levente és a Vujicsics Együttes
Szörényi Levente és a Vujicsics Együttes
2014. március 24.
Ma este 7-kor, Hangvilla nagyterem: A hazánkban élő délszláv nemzetiségek, elsősorban a szerbek és horvátok változatos és gazdag népzenei hagyományának ápolását tűzte ki céljául az országosan ismert és népszerű, de határainkon túl is sikeresen koncertező "Vujicsics Együttes". Veszprémben Szörényi Levente kíséretében mutatkoznak be.
részletek
Moscow Symphony Orchestra - Viva, Opera!
Moscow Symphony Orchestra - Viva, Opera!
2014. március 19.
Március 19-én a Moszkvai Szimfónikusok a képen látható műsorral kápráztatják el a közönséget. Jegyek még kaphatók a Hangvilla jegypénztárában 9-17 között.
részletek
Szaxofon (Pilvax) Kávéház
Szaxofon (Pilvax) Kávéház
2014. március 15.
Március 15-én fellép a Swing-swing Együttes a Hangvilla Kávézójában. Élő kávéházi zene a 20-as éveinktől napjainkig. Koncertkezdés: 20.00 óra Belépő: 1000,- ft. Asztalfoglalás: 88/889-180
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK