Boggie Unplugged Lemezbemutató Koncert
Boggie Unplugged Lemezbemutató Koncert
2018. szeptember 26.
Csemer Boglárka, alias Boggie 2018 szeptember 26-án a Hangvilla színpadán lép fel zenekarával!
részletek
Pannon Várszínház jegypénztár rövidített nyitva tartás
Pannon Várszínház jegypénztár rövidített nyitva tartás
2018. augusztus 31.
Kedves Vendégeink! A Pannon Várszínház jegypénztára az alábbiak szerint tart nyitva augusztus utolsó hetében: 08.27. Hétfő: ZÁRVA 08.28. Kedd: 9:00-16:00 (ebédszünet: 12:00-12:30) 08.29. Szerda: 9:00-16:00 (ebédszünet: 12:00-12:30) 08.30. Csütörtök: 9:00-16:00 (ebédszünet: 12:00-12:30) 08.31. Péntek. 9:00-15:00 (ebédszünet: 12:00-12:30)
részletek
Pénztár zárva!
Pénztár zárva!
2018. augusztus 12.
Kedves Vásárlóink! A Veszprémi Programiroda jegypénztára augusztus 8-12 között technikai okok miatt zárva tart. Nyitás augusztus 13-án, hétfőn. Megértésüket köszönjük!
részletek
Royal Opera House - Tosca
Royal Opera House - Tosca
2018. június 17.
Az évad utolsó közvetítése a londoni Royal Operaházból június 17-én vasárnap a Hangvilla nagytermében.
részletek
Magyar Kórusok Találkozója
Magyar Kórusok Találkozója
2018. június 10.
A Magyar Kórusok Találkozója egy új, „hídépítő” kezdeményezés, amely során a házigazda Veszprém Város Vegyeskara vendégeként olyan magyar énekkarokat ismerhetünk meg, akik magas színvonalon, példaértékűen művelik a klasszikus és magyar kóruskultúrát. Az idei első találkozóra két vendégegyüttes érkezik a Felvidékről, akik az elmúlt évben a Galántai Kodály Napokon nyerték el a „Hangvilla-különdíjat”. Az ünnepi koncerten fellép a Peredi Nőikar, a Szent Korona Kórus Ipolybalogról, Veszprém Város Vegyeskara és Vokálja, valamint a Dúdoló Népzenei Műhely.
részletek
JazzArcok Limited
JazzArcok Limited
2018. június 4.
Kedves Érdeklődők! JazzArcok kiállításunk a Tánc Fesztiválja-ideje alatt csak korlátozottan tekinthető meg a földszinten és az első emeleten. A Tánc Fesztiválját követően a második emeleti képek is újra a helyükre kerülnek. Megértésüket köszönjük!
részletek
Szezonzáró Szaxofon Kávéház
Szezonzáró Szaxofon Kávéház
2018. június 2.
Az idei szezon utolsó Szaxofon kávéházára várja a kedves érdeklődőket a Swing-Swing együttes június 2-án 21 órától. Az asztalfoglalás ajánlott: 88/889-180
részletek
VIRSKY - 80 éves jubileumi turné
VIRSKY - 80 éves jubileumi turné
2018. május 22.
Virsky, az Ukrán Állami Népi Együttes A Moiseyev Táncegyüttes legnagyobb ellenfele 80 éves fennállását ünnepli velünk együtt! Lélegzetelállító, hihetetlen, a gravitációt meghazudtoló művészet. A Virskynél a varázslat maga a realitás! Míg a Moiseyev Európában a Virsky az Egyesült Államokban hódít. Ez mindössze annak köszönhető, hogy a Virsky éves szintén csupán 2 hónapot tölt el Európában, de a 80. születésnapját ünneplő együttes 2018-ban végre kivételt tesz és Európában is turnézik, az már csak hab a tortán, hogy Magyarország a turné része lett. Az pedig, hogy most új táncokat is láthatunk a színpadon maga a kiváltság. A New York Times egészen egyszerűen az alábbi kritikával illette az együttest: Lélegzetelállító, hihetetlen a gravitációt meghazudtoló művészet! A 80 éves VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes a világ bármelyik pontján megtalálja az utat az emberek szívéhez: produkciójuk szenvedélyes és látványos, csodálatos és izgalmas. A kimagasló művészi színvonal, a szakmai tudás, a táncosok profizmusa, a lebilincselően kreatív koreográfia, a lenyűgöző látvány, a színpompás kosztümök, az egész világon elkápráztatják a közönséget. A táncos szólisták akrobatikus tudása, a női- és férfikarok sokoldalú virtualitása, a tudatosan értékmegőrző szellemiség, a bölcs és optimista tartalom együttesen adják a társulat szinte mágikus, a lelket felemelő erejét. A számtalan nemzetközi díjjal büszkélkedő VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes már több mint 60 országban vendégszerepelt: felléptek az Egyesült Államokban, Vietnamban, Koreában, Kínában, Kubában, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Görögországban, Brazíliában, Argentínában, Venezuelában, Portugáliában, Svájcban, Dániában, Andorrában, Japánban. Amerikában és Kanadában több millió tengerentúli néző tapsolt percegik a nagyszerű koreográfia láttán. A 84 főből álló világhírű társulat, a VIRSKY Ukrán Állami Népi Együttes 2018. május 4 és május 30 között lesz látható Magyarország nagyvárosaiban. A lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló és minden nemében egyedülálló produkció mottója: VIRSKY – A név, amely átírta a tánctörténelmet! Az előadás időtartama 2 x 50 perc. Jegyárak: 5.900,- 6.900,- 7.900,- Ft
részletek
Anyák napi Operettgála
Anyák napi Operettgála
2018. május 20.
A Monarchia Operett évek óta nagy sikerrel vendégszerepel többek között a Szegedi Nemzeti Színházban, az Egri Gárdonyi Géza Színházban, Győrben a Vaskakas Művelődési Központban, Szombathelyen, Kecskeméten, Veszprémben, Miskolcon, Szekszárdon, stb. valamint határainkon túl Erdélyben, Szlovéniában, Görögországban, Oroszországban, Luxemburgban, stb. Gálánkról röviden: A Monarchia Operett céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését - évtizedes hagyományainkat őrizve- alkalmazkodva a mai emberek, a mai kor igényeihez. Ennek érdekében fiatalos lendülettel készült látványos produkciókat állít színpadra. Ötvözi a folklórt, a revüt, különböző táncstílusokat, de ezek mellet megőrzi a klasszikus operett alapjait, hagyományait, értékeit. A látványos kavalkádban mindenki megtalálhatja a neki tetsző részeket, melynek egységét a világhírű zenék, az egyedi koreográfiák, látványos jelmezek, profi szólisták, táncosok, zenészek és az operetthez nélkülözhetetlen pompa adja. Idei sztárvendégünk: Esztergályos Cecília Jegyár: 3900 / 4800 /5000 Ft.
részletek
Talamba - Spirit of life
Talamba - Spirit of life
2018. május 19.
A világ legjobb ütőegyüttesei közé tartozó Talamba a Hangvilla színpadán.
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK