Kiss Ádám duplázik!
Kiss Ádám duplázik!
2019. április 19.
Dumaszínház: Kiss Ádám - Beliczai Balázs A nagy érdeklődésre való tekintettel duplázik a dumaszínház, 18:00 és 20:30 órai kezdettel lehet meghallgatni a két humorbombát a Hangvillában!
részletek
Folkfonics - Két karodban lemezbemutató koncert
Folkfonics - Két karodban lemezbemutató koncert
2019. április 17.
A Folkfonics zenekar Két karodban című első albumának lemezbemutató koncertje, akusztikus felállásban. A Veszprémi Utcazene Fesztiválon ismerhette meg a veszprémi közönség a Folkfonicsot. A zenekar sajátos zenei világában népdal, irodalmi alkotások és saját dallamok keverednek alternatív pop-funk-swing köntösbe bújtatva. A finom vonós hangzás vagy az ujjal pengetett gitárjáték mellett dalaikban megjelenik az elektromos gitár által uralt rock is. Előadásaikra éppúgy jellemző a megihletett, csendes, ülős jelleg, mint a koncert második felére beinduló bulizós zenék. Ezen a koncerten négyfős felállásban, a gyönyörű hangú Farkas Krisztina szólóéneklésével lépnek fel. Jegyár: 1.500,- Ft.
részletek
Társasjáték délután a Hangvillában!
Társasjáték délután a Hangvillában!
2019. április 14.
Voltál már kincsvadász, görög istenség, kalóz, kém, western hős, birodalom építő vagy alkimista? Úgy értem gyerekkorod óta? Nálunk 1000+1 szerepbe bújhatsz a társasjátékok révén! Ha még nem jártál nálunk, mindenképp gyere el, mert BELÉPŐDÍJ NÉLKÜL tucatnyi játékot kipróbálhatsz egy délután alatt! Ha Te már ismered ezt a világot, hozd el ismerőseidet is egy igazán izgalmas játéknapra! Közel 200 játékból segítenek játékmestereink betanulni és játszani azzal a játékkal, ami ízlésedhez legközelebb áll. Vidám baráti és családias hangulat és fergeteges kikapcsolódás vár.
részletek
Éneklő Magyarország
Éneklő Magyarország
2019. április 13.
Szeretettel várjuk a kóruszene kedvelőit az első Hangvillában rendezett megyei kórustalálkozóra, amelyen a kórusok egyéni műsorát sok közös éneklés színesíti. A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetségének (KÓTA) szakemberei minősítő fokozatokat is megítélnek az azt kérő énekkarok számára. Délután 15:00 és 17:00 óra között 8 kórus ad műsort, melyre a belépés díjtalan. Az esti hangversenyen további 4 kórus muzsikál, többek közt a házigazda Veszprém Város Vegyeskara is, mely ezen az estén különleges minősítő műsorral lép színpadra. Jegyár a 19 órakor kezdődő koncertre: 1.000,- Ft
részletek
BETEGSÉG MIATT ELMARAD! - Magyar Költészet Napja a Hangvillában
BETEGSÉG MIATT ELMARAD! - Magyar Költészet Napja a Hangvillában
2019. április 11.
A Föl-földobott kő címmel a Makám zenekar ad koncertet Ady Endre halálának 100. évfordulója tiszteletére
részletek
Roy és Ádám - 20 éves jubileumi szimfonikus nagykoncert
Roy és Ádám - 20 éves jubileumi szimfonikus nagykoncert
2019. március 31.
Bizony már jó pár év eltelt azóta, hogy a Roy & Ádám zenekar berobbant a köztudatba, s ahogy a daluk is mondja, a csapból is ők folytak. 1998 májusa óta 7 albumot jelentetett meg a formáció, mely sikere azóta is töretlen. 2006-tól a Black-Outból jól ismert Csányi Zoli dobossal kiegészülve, trióként működnek, és járják az országot. Olyan slágerek, sikerdalok fémjelzik zenei pályájukat, mint ’A csapból is én folyok!’, a ’Trambulin’, a ’Feketén a hófehér’, a ’Csak 1 pillanat’, ’Az otthon itt van’, vagy éppen ’Az én órám másképp jár’. Számtalan szakmai díj, elismerés kisérte zenei útjukat. A zenekar idén ünnepli fennálásának 20. évfordulóját, melyet egy különleges, szimfonikus nagykoncerttel ünnepelnek meg a veszprémi Hangvillában. A legmeghatározóbb dalok eddig még soha nem hallott hangszerelésben csendülnek fel ezen a különleges estén, átfogó képet adva az elmúlt két évtizednek. Jegyárak: 3.200/3.700/4.200 Ft.
részletek
Kiev City Balett - Rómeó és Júlia
Kiev City Balett - Rómeó és Júlia
2019. március 30.
2019. március 30-án Veszprémbe érkezik a Kijev City Ballet társulata
részletek
Nyitva tartás változás!
Nyitva tartás változás!
2019. március 25.
Kedves Vendégeink! Március 25-én, hétfőn, a Pannon Várszínház jegypénztára 12:30 és 14:00 óra között zárva tart! Megértésüket köszönjük!
részletek
Honeybeast - Legyen tánc!
Honeybeast - Legyen tánc!
2019. március 21.
A Honeybeast mindig magasra teszi a lécet. A november 21-i teltházas szimfonikus Aréna koncertjüket követően most ismét egy teljesen egyedülálló dologgal rukkolnak elő. Jövő év februárjától áprilisig a Szegedi Kortárs Balett táncosaival közös produkciójukat mutatják be országszerte. „Szeretnénk a koncertnek egy olyan ívet adni, hogy az ne pusztán dalok egymásutánja legyen, hanem amelyből egy történet bontakozik ki. Egy valós, mai, korunk kibogozhatatlan zagyvaságaira iróniával reflektáló történet.” – foglalja össze a koncepciót Bencsik-Kovács Zoltán, az együttes szerzője, gitárosa, aki mesélt nekünk az ötlet születéséről is: „Az Aréna után akartunk valami újat csinálni, és eszünkbe jutott, hogy a szimfonikusokat követően miért ne lehetne a következő lépés a tánc? A zenei mondanivaló mélyítésére és a produkció izgalmasabbá tételére nincs jobb út, mint ha összehozunk különböző művészeti ágakat. Körülbelül tizenöt éve rajongója vagyok Juronics Tamás munkásságának, és mivel mi is szegediek vagyunk, adta magát, hogy megkeressük a Szegedi Kortárs Balettet a közös projekt ötletével. A társulat elsőre nyitottsággal fogadott minket. Könnyűzenével már foglalkoztak előttünk, de kifejezetten poppal még nem. Nagyon motiváló lesz mind a két fél számára a közös munka, ráadásul úgy tudjuk, hogy a popzene és a kortárs tánc társítására nem sok példa van itthon." A tavalyi Symphoney turnéhoz hasonlóan most ismét intimebb, színházi környezetben koncertezik a Honeybeast a Szegedi Kortárs Balett kíséretében. A Legyen tánc! produkció szoros együttműködés eredménye lesz; a társulat már meg is kapta a dalok listáját, melyből kiválasztják a tánc koreográfiához legalkalmasabb darabokat.
részletek
Berecz András mesemondó estje
Berecz András mesemondó estje
2019. március 8.
1957-ben Budapesten született. Az első dalokat édesanyjától tanulta, aki a híres kunhegyesi táncos, tréfafa és nótafa, Tanka Gábor lányaként sok ilyet tudott. Erdélyben, Moldvában, Felvidéken, Somogyban, Nagykunságban, Nyírségben... dalokat, meséket, tréfákat gyűjtöget. Élete különféle vargabetűi, hajtűkanyarszerű fordulatai után, melyek során rakodó segédmunkás, erdőművelő, útkarbantartó is volt, hajszolt embertársai örömét keresgélő énekes, mesemondó lett. Óvodásoktól nyugdíjasokig, nevelőintézettől parókiáig mindenféle rendű és rangú ember "használ"- hazája az elszakadt részekkel, és a diaspóra is. Kedves dalai és meséi a honát kereső és a nagyon szerelmes ember hallomásai, látomásai. Felnőttekhez szólnak inkább. Sok lemezt, kazettát, CD-t, rádió- és televízió felvételeket készített itthon, Európában, USA-ban és Kanadában is. Tanított magyar népzenét Kalotaszentkirályon, Jobbágytelkén, Sopronban, a torontoi York egyetemen, kanadai, amerikai táborokban. Mesét mondott tolmácsok segítségével kanadai, észt, francia, holland közönségnek is. Utóbb műfordítással is foglalkozik. "Életem különféle vargabetűi és hajtűkanyarszerű fordulatai után, melyek során rakodó segédmunkás, erdőművelő, útkarbantartó is voltam, hajszolt embertársaim örömét keresgélő, énekes, mesemondó lettem. " Jegyár: 1.800,- Ft.
részletek
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK