Anyák napi Operettgála

2017. május 18.
Anyák napi Operettgála
A Monarchia Operett operett-revü show-ja méltán érdemelte ki a kritikusok szerint a "leglátványosabb magyar operett gála" címet.

Az operett műfaja újra aranykorát éli, ezért a Monarchia Operett operett-revü show-ja hamar közönség-kedvenc lett itthon és külföldön.

A társulat látványos, színvonalas gáláihoz évek óta hozzászokhatott a közönség. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.
Amerikában, Izraelben, Németországban , Erdélyben is a közönség kedvence lett.
A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak a gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága. Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa, akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon, stb.
Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában.
A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését.
Az Anyák napi Operettgála sztárja Koós János lesz aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik. és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával és új repertoárjában a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.
Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében…
Jegyárak:
I. kategória: 4.900 Ft. (5. sor)
II. kategória: 4.500 Ft. (oldalpáholyok és nézőtér, kivéve az 5. és 15. sor)
III. kategória: 3.900 Ft. (15. sor)
vissza
Rendezvények
Összes rendezvény
×
Hírlevél
PARTNEREK